Medojević na Tviteru vrijeđao Damjanovića

“Momir je držao govor, ja sam došao do skupa i vikao “ua”, a onda je Medojevićevo obezbjeđenje nasrnulo na mene. Podnijeću prijavu protiv njega, jer me vrijeđao. Ja sam sportista, nisam udbaš. Medojević je udbaš. Ja sam Crnogorac koji nema ništa protiv Srba, ali imam konkretno protiv DF-a koji je cijeli udbaški”, rekao je Damjanović
298 pregleda 13 komentar(a)
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Nebojša Medojević, Foto: Filip Roganović
Ažurirano: 09.05.2017. 06:42h

Cetinjanin Mirko Damjanović podnijeće krivičnu prijavu protiv člana predsjedništva Demokratskog fronta (DF) Nebojše Medojevića jer je na Tviteru objavio njegovu fotografiju uz tvrdnje da je “provokator Udbe” i da je “jad i bijeda".

Medojević je na svom Tviter nalogu objavio fotografiju Damjanovića tokom protesta DF-a protiv članstva u NATO koji je održan na Cetinju. "Ovo je provokator Udbe koji je danas došao da provocira pristalice DF-a. Naši redari su ga efikasno odstranili. Jad i bijeda”, naveo je Medojević u opisu fotografije.

Damjanović je “Vijestima” rekao da je na skup došao kao slobodni građanin i da je negodovao tokom govora bivšeg predsjednika Crne Gore Momira Bulatovića.

“Momir je držao govor, ja sam došao do skupa i vikao “ua”, a onda je Medojevićevo obezbjeđenje nasrnulo na mene. Podnijeću prijavu protiv njega, jer me vrijeđao. Ja sam sportista, nisam udbaš. Medojević je udbaš. Ja sam Crnogorac koji nema ništa protiv Srba, ali imam konkretno protiv DF-a koji je cijeli udbaški”, rekao je Damjanović.

Medojević je “Vijestima” kazao da Damjanović može slobodno da podnese prijavu. “Došao je kod bine u toku protesta i vikao “ua lopovi” i “Momire budalo”. Neki od okupljenih su krenuli ka njemu, a ja sam smirivao situaciju i rekao im da ga samo isprate. Zatim je i Predrag Bulatović smirivao momke kako ne bi došlo do incidenta. On treba nama da zahvali. Zamislite da ja odem na skup DPS-a i vičem "Milo lopove", kako bi me ispratili", rekao je Medojević.

Bonus video: