Radman: Milioneri iz Socijaldemokrata "gladni" i za socijalnim davanjima

Kako je kazao, "iako milioner", Fanfani kao vlasnica hotelskog kompleksa ipak ne odustaje ni od novca iz "državnog korita", iako je u sastavu vlasti koja umanjuje naknade onima koji zaista žive od socijalnih davanja
116 pregleda 2 komentar(a)
Nikola Radman, Foto: SDP-URA VAZDA
Nikola Radman, Foto: SDP-URA VAZDA
Ažurirano: 05.05.2017. 20:36h

Predsjednik Opštinskog odbora Građanskog pokreta URA za Herceg Novi, Nikola Radman, osvrnuo se na vijest da nosilac liste Socijaldemokrata u tom gradu, Tatjana Fanfani, dobija i naknadu za majke sa troje i više djece.

Kako je kazao, "iako milioner", Fanfani kao vlasnica hotelskog kompleksa ipak ne odustaje ni od novca iz "državnog korita", iako je u sastavu vlasti koja umanjuje naknade onima koji zaista žive od socijalnih davanja.

"Istovremeno koordinator SD-a za južni dio DPS-a, dakle najvažnija pozicija tog zastiđa od stranke postavljen je za direktora Aerodroma Crne Gore. Tatin sin ostvario je dječački san i zasjeo u Aerodrome o kojima zna da je to autobuska za avione", dodao je Radman.

Kako je kazao, milioneri koji uzimaju socijalna davanja i "neuki tatini sinovi koji vode milionska državna preduzeća o kojima pojma nemaju su, čast izuzecima, profil ljudi koje se okuplja oko korita Ivanovih."

"Niko ne prezire ljude koje (o)kupljaju kao oni sami. Najbolje znaju koliko koštaju. Zato su i otkazali skup u dvorani Park i pobjegli u Đenoviće," rekao je on.

Dodao je da je, ipak, dobro što će "kriminalne grupe koje su uništile grad" nakon 7. maja zasluženo otići u opoziciju.

"Koalicija SDP URA – Vazda će zaustaviti propadanje, pokrenuti razvoj i obezbijediti da promjene vode naprijed I da nova vlast bude i novska i bokeška i crnogorska. I neće dozvoliti da milioneri uzimaju novac iz budžeta, a neuki tatini sinovi kupuju direktorska mjesta u državnim firmama spremnošću da potpisuju bljuvotine," zaključio je Radman.

Bonus video: