Građanska lista “Mišo Škobalj”: Novljanima nude samo rad

“Suština svakog našeg rješenja za novske probleme je da moraju biti isključivo u interesu Novoga i Novljana”, istakao je Škobalj
143 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandar Škobalj
Aleksandar Škobalj
Ažurirano: 04.05.2017. 18:21h

Nosilac Građanske liste za “Herceg Novi-Mišo Škobalj”, Aleksandar Škobalj poručio je građanima Herceg Novog da im, ako budu dio vlasti nakon izbora a nude jedino realno i jedino moguće - da zasuču rukave i da rade.

“Ne obećavamo avione i kamione, tunele ispod mora i mostove iznad zaliva, to su smiješne priče, i bajke koje ovih dana plasiraju upravo oni koji su uništili ovaj grad i koji dovlače autobuse iz Podgorice na svoje promotivne skupove. Nudimo tri ključna koraka za ozdravljenje Novoga: rad, rad i rad” kazao je Škobalj za “Vijesti”.

On je kazao da jedino časni Novljani i lokal patriote mogu upravljati Novim domaćinski i isključivo u interesu Novoga. “Sve ispostave podgoričkih partija, više ili manje, rade u interesu partijskih centrala, koje su često na štetu Novoga i Novljana”, kazao je Škobalj. Škobalj je naveo da će o eventualnim koalicijama razgovarati nakon izbora. Upitan zbog čega u nazivu liste stoji ime pokojnog Miša Škobalja, on kaže da su njegovi duh i djelo i dalje među Novljanima . “On je čovjek koji je pomogao mnogim Novljanima i imao je viziju Novoga kakav mi želimo - zdravog, prosperitetnog, bogatog i otvorenog grada. Njegovo ime u nazivu liste je naš zavjet da ćemo ići tim putem, da ćemo časno služiti Novljanima i Novome kao što je on činio i da nećemo iznevjeriti niti jedan glas koji dobijemo na izborima”, kazao je Aleksandar Škobalj.

On je poručio da će kada budu dio vlasti prvo napraviti presjek stanja i reviziju svih ugovora koje je bivša vlast napravila, kao i postavljanje zdravih temelja i hitno uključivanje novskih preduzeća i Novljana u svaki posao u gradu.

“Suština svakog našeg rješenja za novske probleme je da moraju biti isključivo u interesu Novoga i Novljana”, istakao je Škobalj. Ključni problem Herceg Novog je, dodao je on, loše gazdovanje gradom, korupcija, lopovluk, neznanje, loša namjera, i da je takav odnos gradskih vlasti u protekle skoro tri decenije doveo Herceg Novi na najniže grane od rata.

Bonus video: