Ivanović: Obećali smo. Ispunićemo. Poslije ovih izbora, bez Crnogorske neće biti vlasti u HN

Predsjednica Programskog savjeta Crnogorske, Anđela Ivanović je navela da su Novljani u izbornoj kampanji upoznali kandidate Crnogorske za odbornike u Skupštini Opštine
131 pregleda 0 komentar(a)
Anđela Ivanović, Igor Lakićević, Foto: Crnogorska
Anđela Ivanović, Igor Lakićević, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 04.05.2017. 12:16h

U Herceg Novom poslije izbora 7. maja neće moći biti formirana vlast bez Crnogorske, saopštila je predsjednica Programskog savjeta te partije, Anđela Ivanović.

Ona je, navela da su Novljani u izbornoj kampanji upoznali kandidate Crnogorske za odbornike u Skupštini Opštine.

Ivanović je rekla da su predstavili i njihovu politiku za Herceg Novi, i obećali da će u tom gradu da se bore za savremenu i efikasnu lokalnu upravu, i bave se rješavanjem problema umjesto njihovim gomilanjem, kao što je do sada bila praksa.

Obećali su, dodala je, da će da se bore da u Herceg Novom, kao i na svakoj tački Crne Gore, odgovornost, stručnost i profesionalizam budu mjerila na osnovu kojih će da se vrednuje rad ljudi.

„Obećali smo. Ispunićemo Poslije ovih izbora, bez Crnogorske neće biti vlasti u Herceg Novom””, naglasila je Ivanović, saopšteno je iz te partije.

Kandidat za odbornika izborne liste Crnogorska u Herceg Novom, Igor Lakićević, kazao je da je mnogo razloga da građani Herceg Novog na ovim izborima glasaju za tu partiju.

„Jedan od najvažnijih je što smo tokom ove kampanje u Novom, često i jasno govorili da ćemo kada budemo vršili vlast u našoj Opštini stvoriti uslove da mladi ljudi požele da žive u Herceg Novom, umjesto, kao što je sada slučaj, da iz njega bježe”, istakao je Lakićević.

On je poručio mladima da, kako je rekao, ne budu naivni i ne dozvole da ih opet prevare.

Bonus video: