Građanska lista za Herceg Novi: Napadaju nas oni koji su uništili ovaj grad

“Izmišljaju i podmeću, ali nećemo im odgovarati. Naš odgovor će im dati građani Novoga 7. Maja”, navode sa ove liste
72 pregleda 0 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 03.05.2017. 13:30h

Podrška Građanskoj listi Herceg Novi – Mišo Škobalj svakodnevno raste tempom kojim smo i sami iznenađeni, a naši podaci govore da ćemo posle 7. maja biti u prilici da odlučujemo o formiranju vlasti u Herceg Novom i da će, ako Bog da, konačno ovim gradom upravljati isključivo Novljani iz Novoga, saopštili su iz Građanske liste za Herceg Novi – MIšo Škobalj.

Navode da je „dosta bilo pljačkanja Novoga i Novljana od strane nezasitih podgoričkih ispostava u zgradi Opštine“.

“Ovoga puta Novljani neće dati podršku lažnim dušebrižnicima koji krstare od Sutorine do Kamenata i prave cirkus od grada.

Na njihovim bilbordima i spotovima su uvijek u prvom planu Podgoričani, Mojkovčani, Kolašinci, Barani, Nikšićani, koji u Novi dolaze samo pred izbore. Oni na svojim listama nemaju Novljane koji mogu izaći pred sve nas i založiti svoje ime i prezime kao garanciju da neće iznevjeriti njihovu podršku. Oni nemaju takve Novljane jer su njihovi Novljani promijenili po nekoliko partija i na tom putu napunili samo svoje bankovne račune, kažu iz Građanske liste za Herceg Novi Mišo Škobalj i dodaju da ovu listu napadaju „oni koji su uništili ovaj grad“, navodi se u saopštenju Građanske liste

“Izmišljaju i podmeću, ali nećemo im odgovarati. Naš odgovor će im dati građani Novoga 7. Maja”, navode sa ove liste.

Naglašavaju da je hercegnovska televizija TV Novi odigrala „sramnu ulogu u predizbornoj kampanji dajući ogroman prostor pojedincima da blate i vrijeđaju članove Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

“Nama nije data šansa da odgovorimo na te besprizorne laži. Svi znamo zašto je to tako. TV Novi je od tih pojedinaca dobila kompletnu opremnu koja je nezakonito izvučena iz stečajne mase TV Boka, a vjerovatno je TV Novi i sada dobro plaćena da bi pojedinci imali medijski prostor da pljuju po ljudima koji su ih napustili kada se nisu složili sa načinom vođenja politike u Novome, tvrde iz Građanske liste za Herceg Novi – Mišo Škobalj.

“Naš nosilac liste Aleksandar Škobalj je ugledan mladi čovjek, koji je založio svoje ime i prezime, i ugled svoje porodice za budućnost sve novske djece. Svi mi iza njega snažno stojimo svojim djelima i svime što smo uradili i stekli u životu. Niko od nas nije bio vlast u Novome, a svaki od nas je materijalno obezbijeđen. Želimo da damo i služimo Novome i vratimo ga u život. Naš grad je na aparatima i moramo pod hitno zasukati rukave i početi da radimo, pošteno i domaćinski”, poručuju iz Građanske lista za Herceg Novi-Mišo Škobalj.

Bonus video: