Bečić: Đukanovića boli jer smo ujedinili Crnu Goru

Bečić je istakao da su Demokrate izloženi brutalnim napadima sa oba ekstremna pola političke pozornice. “Toliko brutalnosti, monstruoznosti, podlosti politika ne pamti. Naša mladost je morala sve to da istrpi, to se od nas i očekivalo”
0 komentar(a)
Ažurirano: 03.05.2017. 05:51h

“Obećavamo vam poštenu vlast u Herceg Novom, pravog domaćina na čelu grada, mlade ljude na mjestima odlučivanja, obećavamo da ni po cijenu života nećemo dati Institut Igalo, da ćemo očuvati Bolnicu Meljine, da ćemo ukinuti putarinu na putu Herceg Novi - Trebinje, da ćemo obezbjediti besplatne udžbenike za sve osnovce, da ćemo uvesti nakbnadu za rođenje djeteta, jer bez potomstva nema budućnosti Crne Gore”, poručio je na večerašnjoj završnjoj konvenciji izborne liste “Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele":. lider Demokrata Aleksa Bečić.

“Njihova ekonomska filozofija svih ovih 27 godina je glasila: mladi u kladionice, radnici na ulice, a lopovi na visoke pozicije. Naša ekonomska filozofija kaže: mladi u biznios, radnici u pogone, pošteni na vlast a lopovi u zatvor”, ustvrdio je Bečić.

On je istakao da su Demokrate izloženi brutalnim napadima sa oba ekstremna pola političke pozornice. “Toliko brutalnosti, monstruoznosti, podlosti politika ne pamti. Naša mladost je morala sve to da istrpi, to se od nas i očekivalo”, kazao je Bečić.

On je konstatovao da Demokratama prilaze razočarani opozicionari, apstinenti, ali i veliki broj nezadovoljnih birača DPS-a.

“To boli Đukanovića, jer smo ujedinili nezadovoljnu Crnu Goru. Mrzi nas Đukanović, mrze nas kriminalne strukture, mrze nas svi oni koji su otimali, mrze nas do te mjere da bi voljeli da ova partija ne postoji, da ne postoji naša ideja, ova energija pred kojom svakim danom puca režim Mila Đukanovića. Nećemo stati dok ne razbijemo svaku jazbinu iz koje djeluješ zajedno sa Acom, Branom, Veskom i drugom bratijom, udarajući na mladost, na CG, na čojstvo i poštenje”, poručio je lider Demokrata.

“Ja sam ušao u 700 novskih domaćinstava, bez prethodne najave, a on (Đukanović)to nikada neće moći. Ali ja ništa nisam ukrao, nikoga nisam prevario, obmanuo. Ja nisam tjerao građane da ratuju, da mrze da se svađaju, i zato su me dočekali sa „dobro došle pobjede, a ne podjele“. Tu sam shvatio da je građanima dosta svađe, da su shvatili da tu profitiraju samo lideri, da se u 1918 tu, 1941 i 2016 godinu vraćaju samo oni koji nemaju šta da vam ponude u budućnosti, oni kojima treba zavjesa da bi prikrili sopstvenu nemoć”, istakao je Bečić.

“Kažu razbijamo, tačno je razbijamo DPS i organizovane kriminalne grupe, to nam je uža specijalnost i nećemo stati na tom putu”, kazao je Bečić i najavio pobjedu Demokrata u Herceg Novom.

“U oktobru smo oslobodili Budvu i Kotor, 7. maja oslobađamo naš Novi, a za manje od godinu na ponovljenim parlamentarnim izborima oslobađamo i čitavu Crnu Goru, poručio je večeras na završnom skupu nosilac liste “Aleksa Bečić - Demokrate - Pobjede, a ne podjele", Satevan Katić.

“Nama u Herceg Novom je zadatak više nego lak, jer ko može poslije HTP Boka, Prvoborca, Brodogradilišta, Bolnice Meljine, Južnog Jadrana, Raška Božovića i ostalih grobara novske privrede, glasati za DPS, odnosno organizovanu kriminalnu grupu”, kazao je Katić.

Kandidat Demokrata za odbornika u SO , dr Nenad Sekulić je objasnio da se priključio Demokratama “zato što državu žele da naprave pravednijom, bogatijom i ljepšom za život.

“Zato što im zaposlenje nije privilegija politički podobnih već otvorena mogućnost za sve, a naročito za stručne i vrijedne, zato što im je prioritet efikasna zdrastvena zaštita i kvalitetne zdrastvene usluge, napredni obrazovni sistem”, kazao je Sekulić.

Vladimir Jokić je kazao da postoji svijetlo u dva grada, u Budvi i Kotoru i da će se Demokrate boriti za spas onoga što je ostalo u Crnoj Gori.

Dragan Krapović, predsjednik Opštine Budva je poručio da su sramne i vještački fabrikovane podjele DPS-a prošlost Crne Gore.

“Ovi izbori u Herceg Novom su prekratnica i inicijalna kapisla za promjene u cijeloj državi i konačnu pobjedu građanskih snaga i oslobođenje od organizovanih kriminalnih grupa lopovluka DPS-a, kao i radikalizma i ekstremizma u svim oblastima”

Tražimo zatvor za kriminalace, vraćanje opljačkanog novca i imovine narodu, jer to je vladavina prava. Takođe tražimo referendum o NATO-u i da se narod pita jer je to smisao i suština demokratije.

Primorje Crne Gore i naša Boka je ogroman resurs koji mora biti korišćen oprezno i isključivo u opštem interesu, a ne kao do sada za unaprijed poznate strateške investitore i tuđe strateške ciljeve. To je naša politika i misija i u konačnom naše obećanje”, kazao je Krapović.

Galerija

Bonus video: