Crnogorska: Želimo da osnažimo principe koji nas spajaju

"Naša kampanja u Herceg Novom je časna, i sama sam ponosna što sam kandidatkinja na listi sa časnim Novljanima. A i istraživanja su jasna – poslije ovih izbora bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom", navela je Bigović
330 pregleda 0 komentar(a)
Aleksandra Bigović, Foto: Crnogorska
Aleksandra Bigović, Foto: Crnogorska
Ažurirano: 02.05.2017. 15:25h

Aleksandra Bigović, kandidatkinja izborne liste "Crnogorska" za lokalne izbore u Herceg Novom saopštila je da je ta partija osnovana zato što zagovara sistem ideja, vrijednosti i ideala koji nisu prepoznalti u djelovanju drugih političkih partija.

"Naše polazišne ideje zapisali smo u Cetinjskoj rezoluciji koju smo usvojili u januaru ove godine. Usvajanjem Cetinjske rezolucije prihvatili smo da se u praktičnoj politici borimo za zasnivanje Crne Gore na principima ustavnog patriotizma, potvrđivanju građanske lojalnosti, razvijanju ustavnih sentimenata i pridavanju posebnog značaja i vrijednosti Ustavu Crne Gore", istakla je Bigović.

Navodi da je na izborima u Budvi za "Crnogorsku" glasalo 8% građana, a i u Herceg Novom očekuju odličan rezultat.

"Naša kampanja u Herceg Novom je časna, i sama sam ponosna što sam kandidatkinja na listi sa časnim Novljanima. A i istraživanja su jasna – poslije ovih izbora bez Crnogorske neće moći da se formira vlast u Herceg Novom", navela je Bigović.

"Naše središnje interesovanje što se tiče politike, kako u Herceg Novom, tako i na svakoj tački naše države, tiče se toga kako da osnažimo principe i vrijednosti koji nas spajaju. Želimo da podstičemo građansku integraciju i razvitak naše države. Uvijek i svuda naglašavamo principe i vrijednosti koji nas spajaju", poručila je Bigović.

Bonus video: