Zuber: Šansu vidimo u razvoju sportskog turizma

106 pregleda 1 komentar(a)
Ivan Zuber, Foto: Socijaldemokrate
Ivan Zuber, Foto: Socijaldemokrate
Ažurirano: 28.04.2017. 10:16h

Kandidat na odborničkoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi” Ivan Zuber saopštio je da je Herceg Novi bio i ostao prava riznica talentovanih sportista, koji se u svojim klubovima i raznim reprezentativnim selekcijama u zemlji i inostranstvu ističu vrhunskim pojedinačnim i ekipnim rezultatima i dostignućima evropske i svjetske vrjednosti.

"Lično sam imao zadovoljstvo da veliki broj tih talentovanih sportista, kao dugogodišnji plivački trener, pripremam, motivišem i usmjeravam ka postizanju značajnih rezultata evropske i svjetske vrijednosti. Moj cilj je da sada motivišem i sve građane Herceg Novog da postignu vrhunske rezultate kada je u pitanju privredni, turistički, kulturni i sportski napredak Herceg Novog. Kao što sam u plivanju znao da prepoznam nadarene sportiste, tako i u politici, kao čovjek sa dugim životnim iskustvom, znam da prepoznam i talentovane političare. A to su Socijaldemokrate! Ljudi drugačijeg političkog profila i kulture, koji odišu pozitivnom energijom, timskim duhom i jasnom vizijom za razvoj Herceg Novog", navodi Zuber.

Dodaje da će kao dio buduće lokalne vlasti, promovisati i sponzorisati mnogobrojna sportska društva.

"Odgovarajućim projektima na lokalnom nivou, renoviraćemo sportske centre u kojima su uslovi rada neodgovarajući. Mi, Socijaldemokrate posebno vidimo šansu u razvoju sportskog turizma, s obzirom na to da je to idealan način da se produži turistička sezona i poveća vanpansionska potrošnja. U tom smislu, zalagaćemo se za izgradnju novih i rekonstrukciju postojećih hotelskih kapaciteta sa odgovarajućim sportskim objektima i drugim sadržajima, koji mogu da pruže potrebne usluge. Socijaldemokrate su budućnost Herceg Novog. Sport je, zajedno sa turizmom, razvojna šansa našeg grada. Iskoristimo šansu koja nam se pruža u budućnosti. Zato se ajmo Novljani, toga 7. maja, baviti malo rekreativnim sportom. Ajmo toga dana svi zajedno brzim hodom i uz naše skaline stići do stabilne budućnosti, koja nas čeka na glasačkom listiću pod brojem 4", zaključuje Zuber.

Bonus video: