"DF Novi ili on": Marković zloupotrijebio premijerski sat

"Upravo ono što je Marković promrmljao za skupštinskom govornicom, onako usput i kroz neka opšta mjesta, svjedoči da on nema pojma koji su problemi Herceg Novog, ali da se koristi svim raspoloživim zloupotrebama i podmetanjima kako bi spriječio totalni krah DPS-a u sudaru sa Demokratskim frontom"
1 komentar(a)
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Demokratski front, DF logo, Foto: DF
Ažurirano: 27.04.2017. 16:09h

Demokratski front "DF - Novi ili on" saopštio je da je premijer Crne Gore Duško Marković zloupotrijebio premijerski sat u skupštini Crne Gore.

Marković je juče kazao da se očekuje brza valorizacija ukupnih resursa napodručju Herceg Novog, te da se Vladi javljaju svakodnevno investitori koji su spremni da u tom gradu ulože svoj kapital.

"Koliko je DPS u haosu, rasulu i panici pred izbore u Herceg Novom najbolje svjedoče očajnički potezi njihovih najviših funkcionera iz Podgorice na čelu sa Duškom Markovićem. On je juče brutalno zloupotrijebio premijerski sat u skupštini Crne Gore kako bi pokušao makar malo da popravi očajno stanje u kome se nalazi DPS u Novom. Upravo ono što je Marković promrmljao za skupštinskom govornicom, onako usput i kroz neka opšta mjesta, svjedoči da on nema pojma koji su problemi Herceg Novog, ali da se koristi svim raspoloživim zloupotrebama i podmetanjima kako bi spriječio totalni krah DPS-a u sudaru sa Demokratskim frontom. Takvo bahato i bezobrazno ponašanje čista je uvreda za svaku građanku i građanina Novog, ali je i očekivano od nekoga kome se šef nalazi na čelu opasne kriminalne organizacije. Markovića i njegove predstavnike u Novom samo želimo upoznati sa nekoliko činjenica - neće im proći foliranje i naknadna predizborna briga za naš grad koji su prethodno godinama uništavali, ne mogu više prevariti Novljane ni oni ni njihovi sateliti, a 7. maja Herceg Novi će biti slobodan grad koji će voditi slobodni građani na čelu sa DF i Simonidom Kordić. I tu neće biti kraj, jer pobjeda DF-a u Novom pokreće promjene u čitavoj Crnoj Gori. Do slobode" poručili su iz "DF-a Novi li on"

Bonus video: