Andrić: Povezivanje ruralnog područja i turističke privrede prioritet u Baru

Nosilac liste te partije u Baru, Dušan Raičević i kandidati za odbornike te partije u SO Bar, predsjednik Opštine Zoran Srzentić i Asim Andrić, posjetili su Mrkojeviće
104 pregleda 0 komentar(a)
DPS Bar, Foto: DPS
DPS Bar, Foto: DPS
Ažurirano: 14.05.2018. 11:50h

Stvaranje pretpostavki za kvalitetnije bavljenje poljoprivredom i povezivanje ruralnog područja sa turističkom privredom, jedan je od prioriteta u razvojnoj agendi budućeg opštinskog menadžmenta u Baru, kazao je Asim Andrić, kandidat liste "Za dobro građana Bara. Pobjednički. Milo Đukanović" za odbornika u SO Bar.

Kako navode iz DPS-a, nosilac liste te partije u Baru, Dušan Raičević i kandidati za odbornike te partije u SO Bar, predsjednik Opštine Zoran Srzentić i Asim Andrić, posjetili su Mrkojeviće i tom prilikom razgovali sa stanovnicima Veljeg sela, Dapčevićima, Kurtovićima, Muslićima, Vulićima, Čantićima, ali i mještanima Male i Velike Gorane.

"Prilikom posjete, iskazan je obostrani optimizam na bazi dosadašnjih ulaganja u lokalnu putnu infrastrukturu koja i kvalitetnije vodosnabdijevanje koja su u toku, ali i budućih investicija koje su predviđene izbornim programom DPS Bar. Stvaranje pretpostavki za kvalitetnije bavljenje poljoprivredom i povezivanje ruralnog područja sa turističkom privredom, jedan je od prioriteta u razvojnoj agendi budućeg opštinskog menadžmenta", rekao je Andrić.

Bonus video: