Vučinić: Gošoviću, "Mali Milo sa crvenom kravatom" ti naređuje

"Vjerujem da Neven Gošović dobro zna da se čokoladicama ne može smijeniti diktator a ni amandmanima nego načinom kao je to DF radio i kako bi postigao cilj da nije bilo narandžastih kravata koje su sada izgleda na putu da zamijene kravate crvene boje"
347 pregleda 242 komentar(a)
Janko Vučinić, Foto: Svetlana Mandić
Janko Vučinić, Foto: Svetlana Mandić
Ažurirano: 24.04.2017. 15:43h

To što sam izjavio da su nas Demokrate izdali u Nikšiću nije neistina jer sam to saopštio iz razloga što je izostanak zajedničkog nastupa opozicije nakon bojkota lokalnih izbora u Nikšiću je najvećim dijelom krivica Demokrata koji nijesu htjeli da učestvuju u organizaciji protesta u cilju sprečavanja uvođenja jednopartizma u Nikšiću, kazao je predsjednik radničke partije i funkcioner DF-a, Janko Vučinić.

"Na sva tri sastanka koliko ih je ukupno bilo, na kojima smo se kao opozicija dogovarali oko načina daljag zajedničkog djelovanja sam insistirao,da ne kažem molio - što je mnogo preciznije,da kao ujedinjena opozicija NIkšića izađemo na ulicu i izdejstvujemo poništenje i ponavljanje izbora. Taj moj predlog ili molba nije prihvaćena prvenstveno od predstavnika Demokrata na tom sastanku pod izgovorom da treba da nastupimo ili svi ili niko! Kako se SDP već bio izjasnio protiv bilo kakvih protesta,za koje na lokalnom nivou u Nukšiću se ne može ni u kom slučaju reći da su opozicija, onda ni Demokrate nijesu bili za organizovanje protesta a na njih su se vrlo vješto nadovezali predstavnici URE-e tako da je zatvoren taj krug izdaje i predavanja Nikšića u ruke DPS-a bez ikakvog otpora". kazao je Vučinić.

Lider Radničke partije smatra da tu nije kraj, koa i da "Demokrate jedno pričaju, a drugo rade".

"Tako da se samo retorički obrušavaju na DPS- a a u stvari djeluju otvoreno protiv DF-a udruženo sa svom mašinerijom koju je mafijaški šef Milo Đukanović pokrenuo protiv DF-a tako da da uz policiju,sudstvo,tužilaštvo,ASK-a, nevladine organizacije,medije i ostalu bulumentu sada imaju i političku partiju koja podriva i zabija nožu leđa najačem opozicionom savezu. Izsprazna tvrdnja Demokrata da im je protivnik DPS nema nikakvog utemeljenja, jer su Demokrate pokazale kako su spremne da na na jedan podli način razbijaju opštinske odbore konstitenata DF-a,što su uradili u Pljevljima i Bijelom Polju i da na prevaran način vrbuju članove i funkcionere DF-a", kazao je Vučinić.

On je dodao i da se sve ovo dešava u trenucima kada se podiže optužnica prema liderima konstituenata DF-a na osnovu "lažiranog državnog udara i svjedočenja monstruoznog ubice i psihopate i ostalih šibicara i prevranata koji su glavni saradnici specijalnog državnog tužioca".

"DF je zakazao održavanje narodne skupštine za 26.april u Murinu a dva dana kasnije protestni skup na Cetinju na sam dan održavanja sramne sjednice Sinđelićeve skupštine na kojoj treba da se ratifikuje protokol o pristupanju Crne Gore NATO savez protivno volji naroda. Demokrate su se već izsjasnile da neće doći ni na jedan skup a međuvremenu su održali ko bajagi anti nato skup i to u Đenovićima odakle su još jednom najoštrije priprijetili Milu Đukanoviću reda radi,valjda da im kažu:“ E neka ste mu ga rekli“. Pa neka javnost sama prosudi kakav efekat može imati protestni anti NATO skup u Đenovićima a ne doći na Cetinje na dan usvajanja protokola o pristupanju NATO od strane Sinđelićevog poluparlamenta. Ovo je samo još jedan od dokaza da sa ovom političkom partijom upravlja iz ambasada moćnih država članica NATO saveza koji im sugerišu kao: „Hajte malo pa se i vi bunite da bi zavarali narod a jedino što ne smijete je izaći na ulicu i biti sa DF-om", kazao je funkcioner DF-a.

Vučinić je iznenađen i time što mu je odgovorio Neven Gošović, koje "izuzetno cijeni i poštuje".

"Smatram da nije smio dopustiti da se pri zalasku političke karijere spušta na takav nivo da mu mlađani Aleksa Bečić ili „mali Milo sa crvenom kravatom“ koji hoće da bude sultan umjesto sultana uz pomoć američke ambasade, daje zadatke koga će da napada. Vjerujem da Neven Gošović dobro zna da se čokoladicama ne može smijeniti diktator a ni amandmanima nego načinom kao je to DF radio i kako bi postigao cilj da nije bilo narandžastih kravata koje su sada izgleda na putu da zamijene kravate crvene boje", zaključio je Vučinić.

Bonus video: