Mitrović predsjednik OO Nova Bar

Mitrović je rekao da Nova sebe trajno vidi u DF "zajedno sa DNP, PzP i sa drugim strankama i organizacijama koje ne koketiraju sa DPS-om i Milom Đukanovićem"
119 pregleda 5 komentar(a)
Bogić Mitrović, Foto: Radomir Petrić
Bogić Mitrović, Foto: Radomir Petrić
Ažurirano: 23.04.2017. 14:04h

Nakon izborne skupštine održane početkom ovog mjeseca, Opštinski odbor Nove srpske demokratije (Nova) Bara konstituisan je izborom čelnika.

OO koji broji 31 člana vodiće ubuduće Bogić Beli Mitrović, koji je do sada bio vršilac dužnosti predsjednika OO, potpredsjednica je Marija Marsenić, diplomirani turzmolog, a predsjednik Izvršnog odbora OO Nova Bar profesor Lazar Macanović, dok će u maju biti imenovana još dva potpredsjednika barskog odbora.

Mitrović je rekao da Nova sebe trajno vidi u DF "zajedno sa DNP, PzP i sa drugim strankama i organizacijama koje ne koketiraju sa DPS-om i Milom Đukanovićem", naglašavajući da Nova "kao najveći opozicioni politički subjekt u Baru" sve svoje kapacitete usredsređuje na smjenu "nesposobne lokalne vlasti", odnosno na pripreme za lokalne izbore 2018.

"Nakon tih izbora bićemo, to je izvjesno, predvodnici nove, sposobne i nekorumpirane političke strukture koja će voditi Bar i vratiti mu epitet privrednog centra primorja i Crne Gore. Nova daje šansu mladim i obrazovanim kadrovima koji za taj cilj imaju potrebno znanje i energiju, da Bar podignemo iz ambisa u koji ga je tako surovo i brutalno gurnula izdajnička i nenarodna vlast. Preko 70 mladih Barana posljednjih par sedmica je potpisalo pristupnicu naše stranke, i to je dokaz da smo na pravom putu", dodao je Mitrović.

On je dodao da je imenovanje mlade specijalistkinje turizma Marsenić za potpredsjednicu odbora "potvrda partijskog opredjeljenja da se da šansa mladim ljudima", doodajući da će i ostali potpredsjednici barskog odbora biti mladi ljudi.

Bonus video: