DPS Herceg Novi: Lažima i prijetnjama ne dobijaju se birači

"Nije lijepo dugovati novac za nešto što mladi Demokrata rade za Aleksu Bečića. Izgleda da je Bečić važniji od Demokrata, jer ste jedina partija na čijoj je listi pojedinac ispred svih"
89 pregleda 18 komentar(a)
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Herceg Novi, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 17.04.2017. 14:57h

Iz DPS tvrde da su do nedavno Demokrate svojim saopštenjima obmanjivale javnost, a sada su počeli da obmanjuju i svoje simpatizere i članove .

“Ne morate ubjeđivati nas da mladi aktivisti Demokrata ne rade kampanju za dnevnicu. Ubjeđujte njih. Nije lijepo dugovati novac za nešto što mladi Demokrata rade za Aleksu Bečića. Izgleda da je Bečić važniji od Demokrata, jer ste jedina partija na čijoj je listi pojedinac ispred svih. Vide to građani Herceg Novog. Zato, isplatite dnevnice koje dugujete, a ne da vas prozivaju za dugovanja. Nije to lijepo”, navodi se u saopštenju koje je potpisala kandidat za odbornika DPS u SO Herceg Novi, Ana Kaljić.

“Ne samo da nije lijepo lagati, nego nije lijepo ni prijetiti, posebno ne vladavinom prava. Kako funkcioniše vladavina prava kod Demokrata najbolje vide građani Budve i Kotora kojima ste više puta pokazali kako poštujete zakon, uključujući i nedavno sazivanje upravnog odbora TO Budve. Zašto ne upoznate javnost sa vašim kadrovskim rješenjima? Pomoćićemo vam da napravite nepotističku šemu novozaposlenih kadrova. To vam neće proći u Herceg Novom jer su to 15 dugih godina radili vaši mentori i članovi familija. Zato nemojte spočitavati drugima ono što sami radite. Nije to lijepo”, ističe Kaljić.

A kolika su naša srca vidjećete na izborima 07. maja. Naša srca kucaju ritmom i dušom našeg preljepog grada, kucaju za Herceg Novi i Crnu Goru, i kucaju zajedno. I kada potpišemo saopštenje, mi to radimo kao tim. To vi ne razumijete. Ali, nije lijepo ni lagati da saopštenje nije potpisano. Potpisao ga je OO DPS Herceg Novi. Zahvaljujemo se još jednom Demokratama što su svojim rječnikom, djelima, vrijednostima i prošlošću, olakšale izbor građanima Herceg Novog - ili časni, pošteni i sposobni ljudi ili pričalice i varalice sa crvenom tufnom! “, poručuje Kaljić.

Bonus video: