Demokrate: Bajčetiću nijesu nuđene ni funkcije, niti da pređe kod nas

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević i predsjednik Mreže mladih te partije, Nikola Bajčetić optužili su lidera Demokrata Aleksu Bečića da je Bajčetića vrbovao da pređe u njegovu partiju
0 komentar(a)
Demokrate
Demokrate
Ažurirano: 17.04.2017. 08:35h

Demokratska Crna Gora saopštila je da je brutalna neistina i izmišljotina da je predsjednik ili bilo koji funkcioner Demokrata imao komunikaciju sa funkcionerom Pokreta za promjene, Nikolom Bajčetićem, u okviru koje mu je nuđeno da pređe u Demokratsku Crnu Goru, i to na, kako je rečeno, „visoku funkciju“.

"Niti mu je nuđeno da pređe, niti su mu nuđene funkcije u partiji", navodi se u saopštenju Demokrata.

Lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević i predsjednik Mreže mladih te partije, Nikola Bajčetić optužili su lidera Demokrata Aleksu Bečića da je Bajčetića vrbovao da pređe u njegovu partiju.

"Demokratska Crna Gora niti je tako ustrojena, niti će ikad funkcionisati po principu trgovine funkcijama. Da ponovimo – to rade neki drugi, pa svoje navike i modus operandi projektuju i na one koji su u politiku ušli, između ostalog, kako bi raskinuli sa takvom praksom, usljed koje 27 godina imamo istu vlast i istu nepravdu. Da budemo sasvim jasni: ako se odmah ne iznesu konkretni dokazi za ovu, moramo priznati, neočekivanu glupost, smatraćemo je vrlo tendecioznom, zlonamjernom i sračunatom aktivnošću da se naudi naperspektivnijem političkom subjektu u Crnoj Gori, pa i šire, na šta smo navikli od gospode iz pomenutih subjekata i to u jeku predizborne kampanje. Naravno, po već viđenom i oprobanom scenariju, čim se zahukta izborna kampanja, čim počne rast rejtinga Demokratama počnu brutalni, ničim izazvani i svađalački napadi iz jednog dijela opozicije na nas. Međutim, mi ćemo se i dalje baviti DPS-om, a vi se i dalje bavite našim rejtingom. I da ne zaboravimo, nikad vas nećemo prvi napasti, ali ćemo se uvijek iskreno i argumentovano braniti od ovakvih i sličnih izmišljotina", navodi se u saopštenju Demokrata.

Bonus video: