Šimrak: Nećemo sa DPS i njegovim satelitima ni u postizbornu koaliciju

"Mi obećavamo da ćemo resurse kojima grad raspolaže koristi za dobrobit Novljana, a ne za potkusurivanje DPS-ovih tajkuna", poručio je Šimrak
61 pregleda 0 komentar(a)
Dragan Šimrak, Foto: Sdp.co.me
Dragan Šimrak, Foto: Sdp.co.me
Ažurirano: 12.04.2017. 14:54h

Socijaldemokratska partija i Građanski pokret URA koji nastupaju u koaliciji predali su listu kandidata za odbornike za izbore u Herceg Novom zakazane za 7. maj.

Nosilac liste Dragan Šimrak kazao je da na ovim izborima Novljani imaju ponudu "objedinjenih evropskih i građanskih snaga koja ne nosi breme osadašnjeg lošeg upravljanja gradom".

Ocijenio je i da koalicija savez "slobodnih ljudi bez usiljene vještačke uniformisanosti, bogata različitoscu i ličnim integritetom svakog pojedinca".

Šimrak je obećao da će koalicija "biti okosnica buduće vlasti".

"Mi obećavamo da ćemo resurse kojima grad raspolaže koristi za dobrobit Novljana, a ne za potkusurivanje DPS-ovih tajkuna i da ćemo voljom građana vratiti Novi na ključno mjesto kulturne, turističke i ekonomske mape Crne Gore, koje mu i pripada".

Odgovarajuci na pitanje o budućim koalicijama Šimrak je rekao da "ne vjeruju u potencijal onih koji su do sada uništavali Herceg Novi, niti da ga oni sada mogu graditi", zbog čega "ne postoji nijedan uslov pod kojim bi koalicija SDP i URA napravila dogovor sa DPS-om i njegovim satelitima, što je uostalom precizirano i koalicionim sporazumom".

Šimrak je ocijenio da oni opozicioni politicki subjekti "koji su se do sada ponašali kao i DPS i učestvovali u pohari Herceg Novog moraju pokazati veliku samokriticnost" ukoliko žele saradnju sa koalicijom SDP/URA.

Bonus video: