Fanfani nosilac liste SD u Herceg Novom

"Socijaldemokrate će predizbornu kampanju, usmjeriti na najznačajnije izazove sa kojima se suočavaju stanovnici Herceg Novog i ponuditi izborni program koji ima za cilj da jednom od najljepših crnogorskih gradova, koji je nekad bio ponos Boke, vrati stari sjaj"
213 pregleda 15 komentar(a)
Socijaldemokrate Herceg Novi, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate Herceg Novi, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 12.04.2017. 14:05h

Socijaldemokrate su predale listu za predstojeće lokalne izbore u Herceg Novom, na čijem čelu se nalazi Tatjana Fanfani, predsjednica Socijaldemokrata Herceg Novog.

Kako je saopšteno iz te stranke listu "Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Herceg Novi" čine ugledne Novlajnke i Novljani, a na njoj se nalazi oko 30 odsto mladih i blizu 40 odsto žena.

"Informacije sa terena nam potvrđuju da socijaldemokratska ideja živi i u Herceg Novom i da je prepoznaje sve veći broj mladih i perspektivnih i iskusnih i profesionalno ostvarenih Novljanki i Novljana, što ukazuje na to da s pravom možemo očekivati da će se trend rasta podrške Socijaldemokratama nastaviti i u ovom gradu. Socijaldemokrate će predizbornu kampanju, usmjeriti na najznačajnije izazove sa kojima se suočavaju stanovnici Herceg Novog i ponuditi izborni program koji ima za cilj da jednom od najljepših crnogorskih gradova, koji je nekad bio ponos Boke, vrati stari sjaj", navodi se u saopštenju SD.

Dodaju da će se zalagati za uređeniji, bezbjedniji i ekonomski razvijeniji grad.

"Nastojaćemo da Herceg Novi iskoristi sve potencijale koje ima i razvije se u grad bogate turističke ponude, koji pruža veću perspektivu mladima. Programska rješenja koja ćemo ponuditi proizilaziće iz svakodnevne interakcije sa građankama i građanima, kroz pozitivnu političku kampanju usmjerenu na promovisanje drugačije političke kulture i afirmaciju političkog dijaloga", dodaje se u saopštenju.

Predaji liste su, osim odborničkih kandidata prisustvovali Luka Mitrović, i Marija Blagojević.

Bonus video: