Novska lista: Dogorjelo do nokata

Dr Savo Marić nosilac liste „Novska lista – samo mi! Vi znate zašto!”, poručio je da će prioritet dati siromašnima, bolesnima i najviše mladim sugrađanima
4 komentar(a)
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Novska lista, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 11.04.2017. 13:24h

Grupa građana Novska lista danas u minut do dvanaest predala je izbornu listu Opštinskoj izbornoj komisiji, poručujući da je situacija u Herceg Novom “dogorjela do nokata”.

Dr Savo Marić nosilac liste „Novska lista – samo mi! Vi znate zašto!”, poručio je da će prioritet dati siromašnima, bolesnima i najviše mladim sugrađanima.

“Podnosioci prethodnih listi pravili su mali spektakl pri predaji liste, a mi smo simbolično donijeli prašinu sa Boke i Tamarisa (srušeni hoteli), da bi prenuli naše sugrađane i pozvali ih da izađu hrabro, jednoglasno i u što većem broju i da glasaju za Novsku listu na sljedećim izborima, jer mislimo da još nije kasno”, kazao je dr Martić uz tvrdnju da je riječ je autentičnoj novskoj listi .

Prosjek godina kandidata Novske liste za odbornike je 38, na listi je i 11 žena i uglanom je, kazao je dr Marić, sastavljena od visokoobrazovanih ljudi.

"Mislimo da još nije kasno", poručio je dr Savo Marić.

Bonus video: