Petar Porobić nosilac izborne liste DPS u Herceg Novom

Tvrdi da su pripremili “ odličan izborni program”
202 pregleda 37 komentar(a)
Petar Porobić, Foto: Slavica Kosić
Petar Porobić, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 11.04.2017. 11:35h

Poznati vaterpolo trener Petar Porobić nosilac je liste Demokratske partije socijalista koja će učestvovati na lokalnih izorima u Herceg Novom 7.maja. Predstavnici te partije danas su Opštinskoj izbornoj komisiji predali izbornu listu .

“Mi smo danas predali listu poštenih, sposobnih i vrijednih ljudi. Najmlađa osoba ima 18, a najstarija 67 godina. Na našoj listi nalazi se 50 odsto novih lica, dok je 30 odsto žena, kazao je Porobić.

Tvrdi da su pripremili “ odličan izborni program”.

“Uvjereni smo da ćemo sa ovakvom listom i izbornim programom dobiti veliku podršku građana Herceg Novoga i čvrsto vjerujemo u pobjedu DPS-a, te da ćemo nakon 17 godina izvršne vlasti, koje su predvodile druge partije, pokrenuti razvoj našeg prelijepog grada i riješiti najkrupnije probleme, a prije svega zapošljavanje mladih”, poručio je Porobić.

“Ekipa kada igra, igra sama, ne znam kako može igrati sa drugom ekipom protiv treće. Prema tome, mislim da sada nastupamo sami, a poslije vidjećemo”, kazao je Porobić odgovarajući na pitanje da li će DPS nakon izbora stupiti sa nekim u koaliciju.

Bonus video: