DPS Budva: Navodi Demokrata netačni

"U želji da zamaskiraju kompleks najgoreg domaćina ikad, čiji je mandat obilježila bruka oko kvoruma, ponizili su se do kraja - opet će im, čak i opozicioni DPS, čije su sve do jednog kadrove nezakonito smijenili sa funkcija u lokalnoj samoupravi, biti kriv za poraz predsjedničkog kandidata Mandića, Kneževića i Medojevića"
50 pregleda 8 komentar(a)
DPS logo
DPS logo
Ažurirano: 13.04.2018. 16:10h

DPS Budva je demantovao navode Demokratske Crne Gore da vrše pritisak na zaposlene u Opštini Budva da na predsjedničkim izborima, zakazanim za 15. april, glasaju kandidata DPS-a Mila Đukanovića.

Oni su naveli da je budvanski odbor Demokrata "zahvatila panika".

"U želji da zamaskiraju kompleks najgoreg domaćina ikad, čiji je mandat obilježila bruka oko kvoruma, ponizili su se do kraja - opet će im, čak i opozicioni DPS, čije su sve do jednog kadrove nezakonito smijenili sa funkcija u lokalnoj samoupravi, biti kriv za poraz predsjedničkog kandidata Mandića, Kneževića i Medojevića. Zato im poručujemo da je priča o pritiscima i flomasterima izlizana i neozbiljna, za razliku od prisila i novčanih transfera kojima se oni ovih dana bave, a o kojima će nešto više riječi biti već tokom naredne sedmice. Zato, umjesto vječitog "drži lopova", neka Budvanima objasne da li je Bojanić zaista kandidat po mjeri njihovih i birača njihovih novousisanih koalicionih partnera ili je u pitanju nešto drugo?", navodi se u reagovanju OO DPS Budva.

Bonus video: