Demokrate: U pobjedu opozicije na izborima u Herceg Novom više niko ne sumnja

Kako se navodi u saopštenju te partije, brojni građani Herceg Novog i šestog dana kampanje Demokrata u toj Opštini otvorili su vrata svojih domova predsjedniku te partije, Aleksi Bečiću, generalnom sekretaru, Borisu Bogdanoviću, kandidatu za gradonačelnika Novog, Stevanu Katiću, kao i brojnim mladim volonterima Demokrata
25 komentar(a)
Demokratska Crna Gora, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Demokratska Crna Gora, Herceg Novi, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 09.04.2017. 11:42h

U pobjedu opozicije na izborima u Herceg Novom 7. maja više niko ne sumnja, kao ni u to da će Demokratska Crna biti najjača ne samo opoziciona, nego uopšte snaga na hercegnovskoj političkoj pozornici, saopšteno je iz te partije.

Kako se navodi u saopštenju te partije, brojni građani Herceg Novog i šestog dana kampanje Demokrata u toj Opštini otvorili su vrata svojih domova predsjedniku te partije, Aleksi Bečiću, generalnom sekretaru, Borisu Bogdanoviću, kandidatu za gradonačelnika Novog, Stevanu Katiću, kao i brojnim mladim volonterima Demokrata.

Demokrate su posjetile Meljine, Zeleniku, Kumbor i Đenoviće, ukupno 359 domaćinstava.

Kako su rekli, rezultati koje u kampanji postižu Demokrate pokazuju da je ta partija u stalnom, stabilnom rastu.

„I da se nad visokim procentom podrške koji će Demokrate imati u Herceg Novom 7. maja uveče više niko neće čuditi“, dodale su Demokrate.

U saopštenju te partije se kaže da je veliki broj reakcija do kojih mlade Demokrate dolaze na terenu jedinstven u ocjeni da Herceg Novi nikada više neće dozvoliti da bude prevaren od Demokratske partije socijalista i kvazilokalpatriota, „koji su jednom i nikad više prevarili građanstvo koje im je ukazalo povjerenje na prethodnim lokalnim izborima“.

Demokrate su najavile da i narednih dana nastavljaju kampanju od vrata do vrata „sve dok i najvećeg pesimistu ne ubijede da ništa nije propalo dok postoje ljudi voljni i željni da svoje mjesto, svoj grad, dignu iz blata u koje ga je bacila vlast na čijem su čelu sve vrijeme bili neodgovorni pojedinci, zaljubljeni u sebe i svoj interes“.

Kako su rekli iz te partije, oni znaju šta Herceg Novi, na osnovu svih bogatstava i ljepota kojima raspolaže, može biti.

„A kada 7. maja preuzmemo vlast, odmah ćemo početi da radimo na tome da ono što može, on i bude“, poručile su Demokrate.

Bonus video: