Demokrate predale izbornu listu u Herceg Novom

"Demokratska Crna Gora je ispravna opcija koja nikada nije prevarila birače", rekao je Katić
66 pregleda 24 komentar(a)
Ažurirano: 06.04.2017. 13:41h

Demokratska Crna Gora predala je Opštinskoj izbornoj komisiji Izbornu listu "Aleksa Bečić – Demokrate – Pobjede, a ne podjele" za izbor odbornika u Skupštinu opštine Herceg Novi.

Nosilac liste je Stevan Katić. Lokalni izbori u Herceg Novom održaće se 7. maja.

"Sama struktura izborne liste hercegnovskih Demokrata najbolje pokazuje prednost Demokratske Crne Gore u odnosu na ostale političke subjekte. Naime, od 34 kandidata za odbornike, koliko je i mandata u novskom parlamentu, na listi Demokrata 47 odsto je mladih, 33 odsto pripadnica ljepšeg pola, 60 odsto visokoobrazovanih, 20 odsto studenata i čak oko 80 odsto onih koji nikada ranije nisu bili na izbornoj listi neke partije", saopšteno je iz Demokratske Crne Gore.

Katić, kandidat za gradonačelnika Demokrata, izrazio je zadovoljstvo predajom izborne liste. Istakao je da su Demokrate predale 300 potpisa, a da su sedam puta više sakupile.

"Na ovaj način, željeli smo da sačuvamo svoje članstvo i simpatizere od svih eventualnih pritisaka organizovanih kriminalnih grupa", rekao je Katić.

Katić je javnost obavijestio i da su svi kandidati Demokrata za odbornike potpisali izjavu časti da nikada neće u koaliciju sa DPS-om i njihovim satelitima, "jer su oni krivci za sveopšte propadanje Crne Gore i Herceg Novog".

Kako je saopšteno iz Demokratske Crne Gore, Katić je saopštio da svaki četvrti Novljanin podržava Demokrate, te da je to informacija koju mladi volonteri Demokratske Crne Gore svakodnevno dobijaju na terenu.

On je naglasio da će Demokrate ovim tempom nastaviti do konačnog poraza DPS-a i "organizovanih kriminalnih grupa".

"Demokratska Crna Gora je ispravna opcija koja nikada nije prevarila birače", rekao je Katić.

"I ovog puta obećavamo – sveobuhvatni, ali realni program ćemo ispuniti do poslednjeg slova, jer je za Demokrate riječ zakon".

Galerija

Bonus video: