"Barska lista, i to čista" pristupila koaliciji DF-SNP

84 pregleda 12 komentar(a)
Itana Glavanović, Foto: DF
Itana Glavanović, Foto: DF
Ažurirano: 05.05.2018. 08:33h

Iz Koalicije "DF-SNP, Za grad koji volimo" danas je saopšteno da su za predstojeće lokalne izbore dobili podršku još jedne grupe građana.

Odbornički kandidat koalicije Itana Glavanović kazala je da je Koaliciji nakon "Spičanske liste za Opštinu Sutomore” pristupila i grupa građana "Barska lista, i to čista" koja je u svom dopisu “navela da stavlja sve svoje kapacitete na raspolaganje koaliciji DF-SNP kojoj se pridružuje na lokalnim izborima 27. maja”.

"Ova odluka grupe građana koju predvodi mr Dejan Popović je očekivana, i u duhu opredjeljenja najveće opozicione liste za uspostavljanje što je moguće šireg opozicionog bloka. Očekujemo narednih dana da našu listu podrži i jedan broj prepoznatljivih i uticajnih nevladinih organizacija iz cijele opštine, ali i pojedinci sa specifičnom težinom. Apelujem na opozicione birače da svoje povjerenje poklone dokazanim i doslednim borcima za prava građana, uspostavljanje pravne države i sistema vrijednosti dostojnog čovjeka. Ne želimo da govorimo loše o političkoj konkurenciji, ali, podsjećamo birače opozicije da od rasipanja glasova korist ima samo aktuelna vlast, koju je neophodno poslati u opozicione klupe, i to po modelu Herceg Novog, Kotora, Budve, ali i Berana i nekih drugih opština", rekla je Glavanović.

Bonus video: