"Referendum o ulasku u NATO biće održan"

I dok, po riječim te partije, sluge NATO-a proslavljaju dan ovoga agresivnog vojnog saveza, ministar Bošković je 24. marta izdao sramnu naredbu da se u kasarnama Vojske CG zabrani odavanje pošte žrtvama NATO-a
72 pregleda 0 komentar(a)
NATO zastava, Foto: Shutterstock
NATO zastava, Foto: Shutterstock
Ažurirano: 04.04.2017. 16:31h

Marionetski crnogorski režim nastavlja sa obmanama i potezima koji brukaju i ponižavaju Crnu Goru. Današnja poruka ministra odbrane da će 4. april, dan kada je osnovan NATO, ''postati tradicija u Crnoj Gori'' spada ipak među najsramnije u seriji takvih koje su proizvod poltronskog i anticrnogorskog djelovanja kriminalnog režima Mila Đukanovića, saopštili su i Nove srpske demokratije.

"Naravno, potpuno je prirodno da marionetski režim i agentura NATO-a slavi taj datum, jer Đukanovićeva vlast prezire tradicionalnu Crnu Goru i one datume koji su je proslavili. Podsjećamo na činjenicu da Đukanovićev režim, naprimjer, nije htio dostojno da obilježi čak ni Mojkovačku bitku, kao i druge velike datume iz naše istorije jer oni asociraju na otpor svakom okupatoru. Ali, zato najavljuju da će dan osnivanja NATO-a, koji je ubijao građane CG, postati tradicionalan, čime su direktno uvrijedili Crnu Goru i najveći broj njenih građana", piše u saopštenju.

I dok, po riječim te partije, sluge NATO-a proslavljaju dan ovoga agresivnog vojnog saveza, ministar Bošković je 24. marta izdao sramnu naredbu da se u kasarnama Vojske CG zabrani odavanje pošte žrtvama NATO-a.

"Nakon ovakvih poteza ministra odbrane, moramo priznati da Edi Rama nije bio daleko od istine kada je kazao da se u Crnoj Gori osjeća kao u Albaniji, jer se tako danas osjećamo i mi čiji su preci stvarali ovu zemlju. Danas je Bošković otišao i korak dalje izjavljujući da je Dan NATO-a datum koji svjedoči o tome da je ,,Crna Gora po prvi put mislila o sebi, o svojoj budućnost i bezbjednosti svojih građana''. Dakle, po Boškoviću, Crna Gora Petra I, Njegoša ili kralja Nikole nije mislila o sebi, nego trenutkom kada je pala u ruke Milu Đukanoviću i njegovoj kriminalnoj družini. Ovakvo licemjerje i podlost svojstveni su političkim ,,preletačevićima'' koji su u karijeri pravili razne političke akrobacije, pa imaju potrebu da se iznova dokazuju svojim šefovima. Još jednom poručujemo da samo građani na referendumu mogu donijeti odluku o tome hoće li ili ne Crna Gora postati članica NATO-a. A referendum će svakako biti održan, bez obzira od odluke koju će poluprazna skupština donijeti vezno za NATO", zaključuje se u saopštenju NSD-a.

Bonus video: