Bečić: Ulcinj je pravi dragulj jadranske obale i njegovo stanovništvo zaslužuje mnogo bolji standard

"Drage Ulcinjanke i Ulcinjani, Neka prva subota i ovog aprila bude prilika da se podsjetimo na veličanstvenu tradiciju, istoriju i kulturu najjužnijeg grada u Crnoj Gori"
2 komentar(a)
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Aleksa Bečić, Foto: Demokratska Crna Gora
Ažurirano: 01.04.2017. 15:42h

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je u ime Demokratske Crne Gore i u svoje ime svim građankama i građanima Ulcinja Dan opštine.

"Drage Ulcinjanke i Ulcinjani, Neka prva subota i ovog aprila bude prilika da se podsjetimo na veličanstvenu tradiciju, istoriju i kulturu najjužnijeg grada u Crnoj Gori. Ulcinj je pravi dragulj cijele jadranske obale i njegovo stanovništvo zaslužuje mnogo bolji standard od onog koji trenutno ima. Njegovo bogato kulturno i prirodno nasljeđe moraju biti iskorišćeni za unaprjeđenje života svih njegovih žitelja. Kao grad čijoj rivijeri pripada više od 50% crnogorskih plaža, morao bi se bolje prepoznavati po turističkoj ponudi i neuporedivo brže razvijati. S uvjerenjem da su zidine Starog grada Ulcinja dovoljno čvrste da se odupru svima koji Ulcinju žele nastaviti da nanose štetu, još jednom Vam čestitam Dan Ulcinja", navodi se u čestitki Bečića.

Bonus video: