URA HN: Mjera političkog licemjerstva u Crnoj Gori je politika DPS-a

Oni su kazali da javnost međutim jako dobro zna da nema većeg licemjerstva od DPS-ovog lažnog dušebrižništva nad društvom i državnom imovinom "koju su svojom tajkunskom privatizacijom sramotno poharali."
1 komentar(a)
URA Herceg Novi, Foto: URA
URA Herceg Novi, Foto: URA
Ažurirano: 29.03.2017. 14:10h

Hercegnovski odbor GP URA kazao je da je mjera političkog licemjerstva u Crnoj Gori DPS-ova politika.

"Zar je trebalo sumnjati da će DPS odapeti svoje otrovne političke strelice prema koaliciji SDP-URA. Oni naravno uporno zaboravljaju da onima koje oni napadaju raste rejting kod svih slobodoumnih ljudi. Sa razlogom im smeta kako kažu „licemjerna takozvana građanska opozicija“", navodi se u saopštenju.

Oni su kazali da javnost međutim jako dobro zna da nema većeg licemjerstva od DPS-ovog lažnog dušebrižništva nad društvom i državnom imovinom "koju su svojom tajkunskom privatizacijom sramotno poharali."

"Ima li strašnijeg licemjerstva od toga da oni čiji je glavni partijski ideolog optuženi kriminalni šef koji je osmislio i realizovao projekat krađe biračke volje uz pomoć Izbora, a šef nad šefovima čije mahinacije služe kao materijal za doktorski rad u slobodnim zemljama, drže bilo kome lekcije o političkom moralu i licemjerstvu. Prije će biti da ti isti pokušavaju uvijek iznova bezuspješno sakriti svoj ogoljeli makijavelizam kojeg tako dobro otkrivaju aferom „Snimak“. Kako mogu svi ti vajni ministri koji su, evo kao slučajno, već jurnuli na Herceg Novi, prolaziti spokojno pored tolikih dokaza njihove nebrige i beskrupuloznosti : „Brodogradilište“, „Južni Jadran“, „PKB“, „Vektra-Boka“, „Prvoborac“... Za mizerne pare otuđili su najprofitabilnije javno preduzeće – trajektni prevoz „Kamenari – Lepetani“, a nedavno su htjeli nekom svom tajnom tajkunu utrapiti najvrijedniji resurs Novoga – „Institut Dr S. Milošević“, navodi se u saopštenju.

Dodaju da i kao da nema dovoljno njihovih nedjela u gradu pod Orjenom, nego će opet okupljati "neke poslušne satelite i nove „ trojanske konje“, ne bi li se domogli vlasti."

"No, ovaj put im to sigurno neće uspjeti a svojim saopštenjem jasno pokazuju ko im je pravi protivnik. Mjera političkog licemjerstva u Crnoj Gori je DPS-ova politika, a o tome najbolje govore njihova (ne)djela, toliko suprotna od njihovih riječi. Kada za našu koaliciju kažu da smo takozvana građanska, samo nas podsjećaju koliko zapravo ne razumiju i nije ih briga što su građanske slobode u otvorenom demokratskom društvu. Ali kako bi mogli i očekivati od nekoga ko u politici primjenjuje metode iz „Snimka“ da istinski razumije i poštuje principe otvorenog građanskog društva u kojem je pravo na slobodno izražavanje biračke volje neprikosnoveno", zaključili su iz hercegnovskog odbora URA.

Bonus video: