Šimrak: Mogao je Pejović da ode i do Berana da obiđe optužene DPS "patriote"

Ako je ministar Aleksandar Andrija Pejović, po riječima Šimraka, sa platom 1.766 eura eura došao da zloupotrebljava evropski novac u Herceg Novom, mogao je bar Glavni pregovarač Aleksendar Andrija Pejović sa dodatnih 3.791 eura, koje prima za obavljanje te funkcije, otići do Berana da obiđe optužene partijske saborce i DPS „partiote“ koji po utvrđenom modelu odnose državne pare a vraćaju državljanstavo
99 pregleda 3 komentar(a)
Dragan Šimrak, Foto: Slavica Kosić
Dragan Šimrak, Foto: Slavica Kosić
Ažurirano: 29.03.2017. 13:48h

Dobrodošli ministre Aleksandre Andrija Pejoviću u svoj Herceg Novi, ali trebali biste znati da naš grad postoji i mimo izbora, napomenuo je ministra evropskih poslova Predsjednik OO SDP Herceg Novi Dragan Šimrak.

"Kao što postoji i časna Bokeška mornarica više od milenijuma i ne treba zaslužene prostorije za rad da dobija mjesec dana uoči izbora. Nije to nivo Bokeške mornarice, ako jeste nivo vašeg evropejstva. Pošto danas u medijima vidimo da su vam primanja veoma evropska, valjalo bi da takvo bude i ponašanje. Sa ambasadorskim zvanjem nespojiva je zloupotreba javnih resursa i partijska agitacija najniže vrste", rekao je Šimrak.

Ako je ministar Aleksandar Andrija Pejović, po riječima Šimraka, sa platom 1.766 eura eura došao da zloupotrebljava evropski novac u Herceg Novom, mogao je bar Glavni pregovarač Aleksendar Andrija Pejović sa dodatnih 3.791 eura, koje prima za obavljanje te funkcije, otići do Berana da obiđe optužene partijske saborce i DPS „partiote“ koji po utvrđenom modelu odnose državne pare a vraćaju državljanstvo.

"Dok bi sa treće funkcije ambasadora u Briselu Aleksendar Andrija Pejović trebao javno podržati ministra pravde u ocjeni da je ponašanje Marovića „ruganje pravdi“ i duboko antievropsko. Umjesto toga vi gospodine Pejoviću veoma predano, „kao“ da imate tri plate, bavite se partijskom agitacijom najniže vrste, nezamislivom za bilo koga od vaših evropkih kolega", naveo je Šimrak.

Bonus video: