"Stan nestao zbog greške u kucanju"

"Peruničić je u izvještaju o prihodima i imovini za 2016. godinu, prijavio predmetni stan od 76 kvadrata, kao i susvojinu polovine još jednog stana u Podgorici i livade u Pljevljima"
120 pregleda 3 komentar(a)
Dejan Peruničić, Foto: Savo Prelević
Dejan Peruničić, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 25.03.2017. 19:05h

Agencija za sprečavanje korupcije (ASK) reagovala je na tekst “Peruničić prima platu i penziju” koji je objavljen u “Vijestima” u četvrtak 23. marta, navodeći da greškom ASK u imovinskom kartonu direktora Agencije za nacionalnu bezbijednost nije objavljeno da posjeduje stan od 76 kvadrata. Navodi se da je Peruničić 14. marta Agenciji prijavio stan u skladu sa zakonom.

“Peruničić je u izvještaju o prihodima i imovini za 2016. godinu, prijavio predmetni stan od 76 kvadrata, kao i susvojinu polovine još jednog stana u Podgorici i livade u Pljevljima. Do nepojavljivanja navedenih podataka na internet sajtu je došlo iz razloga što su lični podaci “ime i prezime” u izvještaju za 2016. godinu dostavljeni bez karaktera “č” i “ć”, za razliku od izvještaja dostavljenog za 2015. Kako se u izvještajima za navedene dvije godine pojavljuje istovjetan JMBG, sistem Agencije za sprečavanje korupcije je u toku softverske provjere to identifikovao i nije sinhronizovao pojavljivanje podataka na veb sajtu”, navode u ASK.

Bonus video: