Danilović: DPS, SD i SDP o Njegošu misle isto što i Muhović

"Njegoš ne bi dao Muhovića, gajio bi ga, a vi ste se odrekli obojice! I očiglednija je vaša izdaja Muhovića nego Njegoša? Ili ništa nije zbog Njegoša? Ili je sve zbog zaborava? Da zaboravimo gdje smo i zbog čega smo! Kada bi Petar II mogao da probere, smijenio bi prije vas nego Muhovića! Muhović ne zna ništa o Njegošu ali zna sve o vama!"
142 pregleda 37 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Goran Danilović, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 18.03.2017. 11:50h

Funkcioner Demosa Goran Danilović optužio je funkcionere Demokratske partije socijalista (DPS), Socijaldemokrata (SD) i Socijaldemokratske partije (SDP) da o Njegošu, "misle isto" kao i funkcioner Bošnjačke stranke Andnan Muhović.

"Samo što on ne umije lukavo da ćuti", napisao je Danilović na Facebook nalogu.

Muhović je smijenjen sa mjesta predsjednika Skupštine opštine Petnjica glasovima DPS, SD i dva odbornika SDP.

"A zašto ste smijenili Muhovića. Muhović ne zna ništa o Njegošu ali zna sve o vama. Muhović je svjedok saradnik, i ništa više od toga, kada je u pitanju političko oranje po pamćenju i pameti ovog naroda! Smijeni ste ga jer je rekao da je Njegoš genocidan!? On je to rekao, a vi niste izglasali drugačije! Vi mislite kao i on samo što on ne umije lukavo da ćuti! Zašto ste smijenili Muhovića a nastavljate lakrdiju sa Njegošem i Crnom Gorom? Smijenili ste Muhovića zbog Njegoša? Zbog Crne Gore? Niko poput Muhovića nije smijenjen zbog Njegoša od Njegoša na ovamo! Muhović je samo mrcvario Vladiku Rada kojega smo se mi, zahvaljujući vama, kao i Svetog Petra, odrekli prije nego je Muhović i rođen! Muhović nije pojedinac, on je kolektivno ogledalo! Ne dugujete vi nama Muhovića! Vi nam dugujete mir, novac, lijep život, plate, penzije, socijale, nadoknade, osiguranje, radni staž! Njegoš ne bi dao Muhovića, gajio bi ga, a vi ste se odrekli obojice! I očiglednija je vaša izdaja Muhovića nego Njegoša? Ili ništa nije zbog Njegoša? Ili je sve zbog zaborava? Da zaboravimo gdje smo i zbog čega smo! Kada bi Petar II mogao da probere, smijenio bi prije vas nego Muhovića! Muhović ne zna ništa o Njegošu ali zna sve o vama!", napisao je Danilović na FB nalogu.

Inicijativu za smjenu Muhovića je početkom februara iniciralo 19 odbornika, zbog izjava da je Njegoš genocidan pisac a Crnogorci mala nacija.

Bonus video: