“Cijelo selo znalo za vezu Milana Cerovića i Snežane Minić"

On je to izjavio juče u Višem sudu, u nastavku suđenja Miniću, koji odgovara za podmetanje ekslozivne naprave u vikendici na Bjelasici 24. jula prošle godine, kada su povrijeđeni Tomislavov sin Luka Vojinović i njegov drug Boško Radonjić
93 pregleda 0 komentar(a)
Tomislav Vojinović, Foto: Jadranka Ćetković
Tomislav Vojinović, Foto: Jadranka Ćetković
Ažurirano: 17.03.2017. 19:40h

Bjelopoljac Tomislav Vojinović je kazao da je čuo iz priča da postoji emotivna veza između Milana Cerovića, sa kojim je dijelio vikendicu i Snežane, bivše supruge optuženog Slavka Minića.

On je to izjavio juče u Višem sudu, u nastavku suđenja Miniću, koji odgovara za podmetanje ekslozivne naprave u vikendici na Bjelasici 24. jula prošle godine, kada su povrijeđeni Tomislavov sin Luka Vojinović i njegov drug Boško Radonjić.

“Nisam vidio ali je cijelo selo pričalo o tome. Samo mi nije jasno zašto je podmetnuo tu takozvanu minu iznenađenja a znao je da može da strada bilo ko”, kazao je Vojinović.

Prije toga, sa saslušanja svjedoka Radomira Vukovića, Milana Cerovića i bivše supruge optuženog Snežane Minić, javnost je isključena, na zahtjev odbrane oštećenog, “jer se radi o privatnim i porodičnim odnosima i zbog radi zaštite ličnog i porodičnog života okrivljenog” .

Vojinović i njegov drug Boško Radonjić lakše su povrijeđeni kada su pokušali da uđu u vikendicu. Vojinović je zadobio povrede od 19 gelera, od kojih je 16 ostalo u tijelu, dok je Radonjić, koji se nalazio iza njega, prošao sa lakšim povredama.

Optuženi je tvrdio da nema nikakve veze sa podmetanjem bombe.

On je isticao da je njegova, sada bivša supruga Snežana bila u emotivnoj vezi sa vlasnikom dijela vikendice Cerovićem i Radomirom Vukovićem, ali da je za to saznao tek kasnije, što je i bio povod razvoda.

Suđenje se nastavlja 28. marta.

Bonus video: