SD: Čestitamo URA na izvanrednom rezultatu na izborima u Nikšiću

"Što se Nikšića tiče, neizmjerno smo ponosni na 2.324 građanki i građana koji su nam dali podršku i mislimo da je najblaže rečeno neodgovorno prema njima da im drži lekciju neko ko je osvojio 0 glasova na tim istim izborima", saopštio je Šuster
29 komentar(a)
Stefan Šušter, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Stefan Šušter, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 13.03.2017. 15:36h

Socijaldemokrate Crne Gore su saopštile da su počastvovane "iskrenom čestitkom jednog veoma moćnog političkog subjekta i oslonca "građanske opozicije", koji je osvojio nula glasova na nikšićkim izborima".

Kako se navodi u saopštenju koje potpisuje portparol stranke Stefan Šušter čestitaju pokretu građana URA "na izvanrednom izbornom rezultatu" na lokalnim izborima u Nikšiću.

"U pitanju je "partija" koja u posljednjih godinu dana nije nigdje samostalno izlazila, a podsjećamo crnogorsku javnost da je u navedenom periodu bilo šest lokalnih i parlamentarni izbori. Naravno, to im je bio način da makar negdje, pa bilo to i u kumbulju, zakuče cenzus. Takođe, radi se o političkoj gromadi koja nije mogla na pojedinim lokalnim izborima ni listu da sastavi. Zbog preciznosti, navedeni neuspjeli politički eksperiment, ako dva njihova poslanika pretvorite u broj birača, ne bi prešao ni cenzus na parlamentarnim izborima", navodi se u saopštenju

Šušter ističe da su Socijaldemokrate Crne Gore na svih sedam izbora izašli samostalno i osvojili parlamentarni status u svim lokalnim sredinama i na državnom nivou.

"Što se Nikšića tiče, neizmjerno smo ponosni na 2.324 građanki i građana koji su nam dali podršku i mislimo da je najblaže rečeno neodgovorno prema njima da im drži lekciju neko ko je osvojio 0 glasova na tim istim izborima. Danas je primjetno i batrganje još jednog gubitnika i marionete DF-a, koji ponešen bajkama o svojoj političkoj težini polako ali sigurno nestaje sa političke scene, baratajući sa ciframa i nebitnim opservacijama o njihovoj bitnosti koje ni njihovi članovi više ne mogu želudačno da podnesu", saopštio je Šušter.

Bonus video: