SDP Nikšićanima: Ne izlazite na izbore, a ako već morate učinite glasački listić nevažećim

"Brukaju ime grada koji je kroz čelični znoj uzdizao ime Crne Gore. DPS samodržac je zarobio Crnu Goru i pretvorio je u svoje imanje, gdje oni uzimaju plodove koje vi mukom stvarate. Njima je Crna Gora imovina, a ne domovina. I kad su vam sve uzimali, sluge nikad nijeste pristali biti"
70 pregleda 52 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP
Ažurirano: 10.03.2017. 13:16h

U nedjelju će vaš grad biti jedino mjesto u Evropi u kojem će se održati jednopartijski izbori, navodi se u proglasu Socijaldemokratske partije (SDP) građanima Nikšić povodom lokalnih izbora koji se u tom gradu održavaju u nedjelju 12. marta..

"Uzeli su vam pravo na pristojan rad i miran život, a sada hoće da vas ponize i pred cijelim svijetom, glasanjem silom na sramotu. Brukaju ime grada koji je kroz čelični znoj uzdizao ime Crne Gore. DPS samodržac je zarobio Crnu Goru i pretvorio je u svoje imanje, gdje oni uzimaju plodove koje vi mukom stvarate. Njima je Crna Gora imovina, a ne domovina. I kad su vam sve uzimali, sluge nikad nijeste pristali biti. Grade prkosnog Ljuba Čupića, pokaži otpor kao i vazda nepravdi - ne upisujte vaše ime u arhive Pink autokratije", navodi se u proglasu SDP-a.

Oni su poručili Nikšićanima da ne izlaze na izbore, a ako već moraju da učine glasački listić nevažećim.

"Brzo će doći dan da birate kao slobodni ljudi na pravim izborima", zaključuje se u proglasu.

Za lokalne izbore u Nikšiću liste su podnijele samo Demokratska partija socijalista Crne Gore (DPS) i Socijaldemokrate Crne Gore (SD), dok opozicija ove izbore bojkotuje.

Bonus video: