Berislavci: Komšiji bacio dinamit u dvorište, pa uhapšen

Sumnja se da je L.A. počinio ovo krivično djelo koje je, kako se sumnja, motivisano nesuglasicama koje su on i M. L. u prethodnom periodu
80 pregleda 7 komentar(a)
Dinamit (Novina), Foto: Shutterstock
Dinamit (Novina), Foto: Shutterstock
Ažurirano: 08.03.2017. 14:04h

Policija je identifikovali i uhapsila L.A. (28) iz Podgorice koji je sinoć, kako se sumnja, bacio dinamit u dvorište M.L. u Berislavcima u Zeti.

Naime, policija je sinoć oko 20 časova obaviještena da je u dvorištu kuće M.L u selu Berislavci u Zeti, aktivirana eksplozivna naprava.

"Policijski službenici CB Podgorica su odmah po obavještenju izašli na lice mjesta koje su obezbijedili do vršenja uviđaja. O događaju je obaviješten državni tužilac u Osnovnom državnom tužilaštvu u Podgorici. Uviđajem je konstatovano da dejstvom eksplozivne naprave nije nastala materijalna šteta izuzev kratera na mjestu na kojem je aktivirana ova naprava. Došlo se do saznanja da je u dvorištu ovom prilikom aktiviran dinamit", piše u saopšenju policije

Sumnja se da je L.A. počinio ovo krivično djelo koje je, kako se sumnja, motivisano nesuglasicama koje su on i M. L. u prethodnom periodu.

Nadležni tužilac je događaj kvalifikovao kao krivično djelo nedozvoljeno držanje oružja i eksplozivnih materija.

Izuzeti tragovi sa lica mjesta su upućeni Forenzičkom centru radi vještačenja.

Bonus video: