Đukanović: Sukoba u vrhu DPS-a nema, iako ih mnogi priželjkuju

Nosilac izborne liste “Za dobro građana Danilovgrada” Zorica Kovačević kazala je da ima simbolike u tome što je konvencija održana na 9. maj, dan pobjede nad fašizmom
126 pregleda 12 komentar(a)
DPS danilovgrad, Foto: Miloš Rudović
DPS danilovgrad, Foto: Miloš Rudović
Ažurirano: 09.05.2018. 19:17h

Nikakvih sukoba u vrhu Demokratske partije socijalista nema, mada ih mnogi priželjkuju, poručio je predsjednik partije Milo Đukanović.

"Bez toga jedinstva, mi ćemo biti na većim izbornim iskušenjima nego što bi trebali da budemo. Jasno je da unutar jdne porodice, jedne partije, jedne države stanuju ljudi sa različitim mišljenjima, sa različitim viđenjima problema ali ono što je karakteristika svake organizovane i odgovorne zajednice je da razgovara o svojim razlikama ali da udruži svoje snage kada se suoči sa iskušenjima koji stoje pred njom. DPS je to uvijek besprekorno radila. Svi su priželjkivali naše sukobe, ali tih sukoba nikada nije bilo. Kako se stalno najavljuju neki sukobi u samom vrhu DPS-a, ja želim da vam kažem da od toga nema ništa," kazao je Đukanović na izbornoj konvenciji "Za bolje građana Danilovgrada".

DPS na izborima 27. maja u Danilovgradu nastupa u koaliciji sa Liberalnom partijom.

Đukanović je kazao da je cilj obezbijediti kvalitet života koji uživaju građani Evropske unije.

Dodao je da će Crna Gora bez sumnje biti prva sljedeća članica Unije.

Lider DPS-a je poručio sa konvencije da je danilovgradska uprava postigla viši nivo uspješnosti u ispunjavanju svojih obaveza i obećanja od brojnih drugih lokalnih vlasti u Crnoj Gori.

Nosilac izborne liste “Za dobro građana Danilovgrada” Zorica Kovačević kazala je da ima simbolike u tome što je konvencija održana na 9. maj, dan pobjede nad fašizmom.

Sve što smo obećali ćemo završiti, jer smo to radili i do sada, kazala je ona, posebno se zahvalivši na pomoći Đukanoviću.

Kandidatkinja za odbornicu Anđela Mitrović kazala je da se glasanjem DPS-a odaje počast za sve ono što je Đukanović uradio za Crnu Goru.

“Godpodine Djukanovicu, istorija će da vas pamti a budućnost će da vam se nada,” kazala je ona.

Kandidat Branislav Đuranović je kazao da je uprava na čijem je on čelu više uradila nego što je obećala.

Bonus video: