DPS: Krivokapić i Rakčević podržavaju DF, to se graniči s prelaskom u četnike 1943.

"Sve teme koje potežu i žele da o njima razgovaraju, mogu biti predmet argumentovane rasprave, tek nakon što odgovore na ključno pitanje - zašto ste izdali Crnu Goru?", saopšteno je iz DPS-a
53 komentar(a)
Ranko Krivokapić, Žarko Rakčević, Foto: Arhiva Vijesti
Ranko Krivokapić, Žarko Rakčević, Foto: Arhiva Vijesti
Ažurirano: 02.03.2017. 17:40h

Liderima Socijaldemokratske partije (SDP) i Građanskog pokreta URA, Ranku Krivokapiću i Žarku Rakčeviću, jedino je preostalo da u saopštenjima podsjećaju na devedesete godine prošlog vijeka, jer su se djelima vratili u to vrijeme, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

"Rakčeviću i Krivokapiću je jedino preostalo da u saopštenjima podsjećaju na devedesete godine prošlog vijeka, jer su se djelima već odavno, ruku pod ruku sa Demokratskim frontom (DF), vratili u to vrijeme, i to na suprotnu stranu od one na koju se sa toliko ponosa pozivaju", kaže se u saopštenju DPS-a.

Kako se navodi, podsjećanja radi za njih dvojicu iz tadašnjeg jedinstvenog SDP-a, upravo su tada, 1997. godine, kao vanparlamentarna partija, obojica ušli u 18-godišnju koaliciju sa DPS-om. "I niko se ne sjeća da su im svih ovih godina smetale devedesete."

Uostalom, kako smatraju u DPS-u, ovo što oni sada rade podržavajući DF, graniči se sa prelaskom u četnike 9. septembra 1943. godine.

"Sve teme koje potežu i žele da o njima razgovaraju, mogu biti predmet argumentovane rasprave, tek nakon što odgovore na ključno pitanje - zašto ste izdali Crnu Goru?", saopšteno je iz DPS-a.

Bonus video: