Dajković: Skinuti Đukanovićev portret sa zida Doma zdravlja u Danilovgradu

"Ne bih iznenadio činjenicom da postoje određeni građani koji bi se za svoje ozdravljenje pomolili pred foto-portetom bivšeg premijera"
141 pregleda 31 komentar(a)
Milo Đukanović, portret, Foto: Vladislav Dajković
Milo Đukanović, portret, Foto: Vladislav Dajković
Ažurirano: 24.02.2017. 18:30h

Najoštrije zahtijevam da se foto-portret bivšeg premijera i aktuelnog predsjednika Demokratske partije socijalista (DPS) Mila Đukanovića skine sa zida prostorija Doma zdravlja u Danilovgradu, saopštio je danas funkcioner Demosa Vladislav Dajković.

"Foto-portret Đukanovića sam ovog jutra zatekao u holu Doma zdravlja u Danilovgradu. Bio sam neprijatno iznenađen, te se iz toga razloga odlučio da vam se obratim, ne bi li što više ljudi vidjelo kako se zloupotrebljavaju prostorije javnih (apolitčnih po funkciji) institucija. Iako se ne bih iznenadio činjenicom da postoje određeni građani koji bi se za svoje ozdravljenje pomolili pred foto-portetom bivšeg premijera, umjesto da potraže stručnu pomoć ljekara, najoštrije zahtijevam da se ovaj foto-portret skine sa zida. U suprotnom, Dom zdravlja sebe svjesno stavlja u ispolitizovanu funkciju promovisanja vladajuće partije, što je u potpunoj suprotnosti sa onom izvornom i plemenitom, koja je na usluzi svim građanima, bez obzira kojoj političkoj opciji pripadali", kazao je Dajković.

Bonus video: