Vučurović: Jedino ko se miješa u unutrašnje poslove CG su ambasade NATO država

Po njegovim riječima, jedino ko se danas kontinuirano i bezočno miješa u unutrašnje stvari CG su ambasade pojedinih NATO država
5 komentar(a)
Jovan Vučurević
Jovan Vučurević
Ažurirano: 23.02.2017. 14:12h

Predsjednik DPS-a Milo Đukanović, koji je odavno postao potrčko i agentura nekih službi, i koji stoji mirno i pred trećim sekretarima pojedinih ambasada, kreće se u začaranom krugu- zavisan od raspoloženja svojih nalogodavaca na spoljnom planu, a suočen sa ogorčenim i osiromašenim narodom u Crnoj Gori koji je decenijama brutalno pljačkao, naveo je funkcioner Demokratskog fronta Jovan Vučurović.

"Centri moći koji upravljaju njegovim marionetskim režimom žele da svoje projekte ostvare po svaku cijenu, a suprotno volji većine građana Crne Gore, i zato se iz tih krugova poslednjih mjeseci pokušava "osvježiti" grogirani i uplašeni diktator. I kako bi se prikrilo Đukanovićevo služenje, prije svega ambasadama NATO država, i ekonomsko i moralno uništavanje Crne Gore od strane njegovog režima, pažnja javnosti se pokušava usmjeriti na druge teme, a diktator uporno traži unutrašnje i spoljne neprijatelje. Tako imamo stalne pokušaje plasiranja jedne gluposti – da se Đukanovićevo služenje NATO savezu koji je ubijao građane Crne Gore predstavlja kao patriotizam, a zalaganje za bliske odnose sa našim istorijskim saveznicima kao nešto sumnjivo. Što se tiče DF-a, mi nikada nećemo pljunuti na naše pretke i istorijsku Crnu Goru tako što ćemo se okrenuti protiv naših istorijskih saveznika, bez kojih ne bi ni bilo Crne Gore", rekao je Vučurović.

Po njegovim riječima, jedino ko se danas kontinuirano i bezočno miješa u unutrašnje stvari CG su ambasade pojedinih NATO država.

"Njihove aktivnosti i potpisi se registruju od naručivanja namještenih anketa, do otvorenog miješanja u formiranje vlasti u CG i poziva opoziciji da prekine bojkot parlamenta. Sve to se obavlja uz finansijsku i medijsku podršku raznih bjelosvjetskih propalica koje prvenstveno ne mogu da se pomire sa promjenama na geopolitičkom planu. Koliko god bila jaka finansijska ,,injekcija’’, koju su marionete iz crnogorske vlasti i pojedini režimsko-nezavisni mediji dobili iz tih krugova da šire brutalne laži o DF-u i drugima u opoziciji, oni neće moći prevariti građane, a posebno ne mogu obeshrabriti DF na putu do slobode", naglasio je Vučurović.

Vučurović je zaključio da je čast biti uz Demokratski front.

"I tako, između ostalog, podržavati ono sto su vrijednosti istorijske Crne Gore. Čast je biti dio ukupne opozicije koja se bori da promijeni nešto sto kao kancer izjeda našu zemlju skoro tri decenije. Do slobode", izjavio je Vučurović.

Bonus video: