SD odgovorile Gošoviću: Svaka im je istina ovakva...

"Već par dana na političkoj sceni su uočljivi “napori” mnogih, od kojih se posebno izdvajaju predstavnici “građanskog” dijela opozicije mladi, mudri i hrabri Neven i "mali Ranko", da objasne proceduru sazivanja sjednice Parlamenta", navodi se u saopštenju
53 pregleda 54 komentar(a)
Ažurirano: 17.02.2017. 11:29h

Socijaldemokrate Crne Gore reagovale su na jučerašnju izjavu člana Predsjedništva Demokrata Nevena Gošovića koji je izjavio da je predsjednik parlamenta Ivan Brajović prekršio odredbe Poslovnika Skupštine.

"Već par dana na političkoj sceni su uočljivi “napori” mnogih, od kojih se posebno izdvajaju predstavnici “građanskog” dijela opozicije mladi, mudri i hrabri Neven i "mali Ranko", da objasne proceduru sazivanja sjednice Parlamenta. Umjesto objašnjavanja validnosti njihovih tvrdnji, dostavljamo vam samo jedan od primjera koji govori više od bilo koje riječi. U pitanju je saziv sjednice vanrednnog zasijedanja iz 2014., gdje se jasno vidi da je tadašnji predsjednik Skupštine 5. februara sazvao sjednicu vanrednog zasijedanja za 10. februar. Ne samo da je sjednica, pozivanjem na čuveni član 128 Poslovnika, sazvana u roku od 5 dana, nego je to urađeno na osnovu zahtjeva koji su potpisali: Ranko Krivokapić, Neven Gošović, Velizar Kaluđerović, Andrija Mandić, Slaven Radunović i mnogi drugi. Što bi narod rekao, svaka im je istina ovakva...", navodi se u saopštenju.

Galerija

Bonus video: