Socijaldemokrate samostalno u Nikšiću

Sjednici su prisustvovali predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, te članovi Predsjedništva SD-a Kenan Hrapović i Đorđe Suhih
72 pregleda 46 komentar(a)
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Socijaldemokrate, Foto: Socijaldemokrate Crne Gore
Ažurirano: 12.02.2017. 20:22h

Opštinski odbor Socijaldemokrata Nikšića, na večeras održanoj sjednici, jednoglasno je donio odluku o samostalnom nastupu na predstojećim lokalnim izborima u Nikšiću, saopšteno je iz te partije.

Sjednici su prisustvovali predsjednik Socijaldemokrata Crne Gore Ivan Brajović, potpredsjednik Damir Šehović, te članovi Predsjedništva SD-a Kenan Hrapović i Đorđe Suhih.

"Od svog osnivanja do danas, Socijaldemokrate su na svim izborima nastupale samostalno i zabilježile odlične rezultate koji su pokazali ispravnost naše politike. To se odnosi i na izbore u Nikšiću, gdje je opštinski odbor odavno u predizbornom režimu, te je spreman i za ovaj samostalan nastup.Na osnovu svakodnevnih razgovora sa našim sugrađanima, uvjereni smo da nas u Nikšiću očekuje izborni rezultat nakon kojeg će Socijaldemokrate i u ovom gradu postati ključni faktor političke stabilnosti i nezaobilazni činilac formiranja buduće lokalne vlasti u tom gradu", navodi se u saopštenju SD.

Bonus video: