Knežević predložen kao kandidat za predsjednika DNP: "On je u svojevrsnom pritvoru, Medojević brutalno otet"

"Uprkos nezapamćenom političkom progonu kojem je Demokratska narodna partija i Demokratski front izložen, a posebno kojem su izloženi naši lideri i funkcioneri, ostajemo u potpunosti posvećeni i principijelni u borbi za konačnu demokratizacije Crne Gore u kojoj ćemo sigurno istrajati do kraja", navodi se u saopštnju DNP.
248 pregleda 3 komentar(a)
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Milan Knežević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 06.12.2018. 16:55h

Dosadašnji predsjednik Demokratske narodne partije (DNP) Crne Gore Milan Knežević dobio jednoglasnu podršku svih opštinskih odbora i jednoglasno je predložen kao kandidat za predsjednika DNP i u narednom periodu.

Kako je saopšteno iz DNP, na današnjoj sjednici Predsjedništva konstatovano je da je završen unutarpartijski postupak koji se odnosi na održavanje Drugog Kongresa koji će se održati 16. decembra 2018. godine.

"U tom smislu Predsjedništu su dostavljeni predlozi delegata i predlozi za članove Glavnog odbora u novom sazivu. Na sjednici je konstatovano da je Predsjedništvo DNP u tom smislu usvojilo kadrovske predloge organa partije i iskazalo punu podršku predsjedniku Milanu Kneževiću koji se nalazi u svojevrsnom pritvoru zbog protivustavnog i nezakonitog određivanja da se stavi u zatvor. Tim činom, kao i brutalnom otmicom Nebojše Medojevića u Crnoj Gori je ugroženo funkcionisanje političkog sistema. Suspendovanjem Ustava ugroženo je funkcionisanje Skupštine Crne Gore u punom kapacitetu i ozbiljno prijeti daljem političkim podjelama i sukobljavanju. Uprkos nezapamćenom političkom progonu kojem je Demokratska narodna partija i Demokratski front izložen, a posebno kojem su izloženi naši lideri i funkcioneri, ostajemo u potpunosti posvećeni i principijelni u borbi za konačnu demokratizacije Crne Gore u kojoj ćemo sigurno istrajati do kraja", navodi se u saopštnju DNP.

Bonus video: