Mladi DF održali performans: Danas hapse Čađenovića, sjutra mogu bilo koga od nas

“Ovo nije tužilaštvo nego najobičnija partijska ćelija Demokratske partije socijalista koja sprovodi volju diktatora Mila Đukanovića i progoni njegove političke neistomišljenike”
55 komentar(a)
Mladi DF performans, Foto: Savo Prelević
Mladi DF performans, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 09.02.2017. 12:24h

Vozač lidera Nove srpske demokratije, Mihailo Čađenović, uhapšen je bez ikakavog razloga, poručili su Mladi Demokratskog fronta (DF) i ocijenili da Specijalno državno tužilaštvo ugrožava bezbjednost građana Crne Gore.

Mladi DF-a održali su danas performans ispred tužilaštva.

Koča Đurišić iz Mladih DF-a rekao je da je Specijalno državno tužilaštvo institucija koja, “zahvaljući takozvanom glavnom specijanom tužiocu i njegovom slijepom služenju kriminalnom režimu, najviše ugrožava bezbjednost građana Crne Gore".

“Ovo nije tužilaštvo nego najobičnija partijska ćelija Demokratske partije socijalista koja sprovodi volju diktatora Mila Đukanovića i progoni njegove političke neistomišljenike”, ocijenio je Đurišić.

Prema njegovim riječima, na udaru te zarobljene institucije našao se i Mihailo Čađenović koji je uhapšen bez ikakavog razloga, čime se, kako tvrdi, želi poslati poruka da su na meti Katnića i Đukanovića svi slobodni građani Crne Gore.

Đurišić je kazao da je Čađenović uhapšen jer Katnić pokušava da izmontira još jedan slučaj protiv DF.

On je Đukanoviću i Katniću poručio da njihova "tiranija neće dugo trajati".

“Doći će vrijeme promjena kada će se nezavisne i profesionalne institucije baviti njihovim nedjelima”, rekao je Đurišić.

Ivan Kopitović iz Mladih DF-a je podsjetio da u spuškom zatvoru kaznu izdražava i Nikola Bajčetić iz te političke grupacije.

"Danas je to Mihailo Čađenovič, sjutra može biti bilo ko od nas”, smatra Kopitović.

Kako je rekao, to je jesna poruka svim građanima Crne Gore koji žele promjene, da je potrebno da se za njih svi zajedno izbore.

“Pružamo podršku i Mihailu i Nikoli i poručujemo režimu da sloboda vrlo brzo dolazi i da će sa njim doći i slobodno tužilaštvo", rekao je Kopitović.

Bonus video: