Danilović: Đukanović je kolektor opšte mržnje koji se samohrani, nebitan je Nikšićanima

"Nikada i ništa nije uradio za Nikšić. Upitno je da li uopšte taj grad može doživljavati i kao svoj zavičaj?"
82 pregleda 16 komentar(a)
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Goran Danilović, Foto: Zoran Đurić
Ažurirano: 09.02.2017. 18:45h

Funkcioner Demosa Goran Danilović saopštio je danas da predsjednik DPS-a Milo Đukanović hoće da predstojeće lokalne izbore u Nikšiću pretvori u ideološki i državotvorni obračun.

"Dakle, nije navodno u pitanju izbor nove gradske vlasti nego još jedan obračun za i protiv Crne Gore! Tu matricu treba prezreti i govoriti o svakodnevnici. Predsjednik DPS-a pokušava da isprsi sebe kao target i na lokalnom nivou. On je međutim nebitan ukoliko nije kandidat za predsjednika opštine. A i da jeste kojim slučajem bio bi lošiji od bilo kojeg lokalnog funkcionera. Nikada i ništa nije uradio za Nikšić. Upitno je da li uopšte taj grad može doživljavati i kao svoj zavičaj? Ako je lijepa misao da je zavičaj tamo gdje boli ikad potvrđena kao istinita, onda lider DPS-a tu bol nije nikad osjetio, makar ne na pravom mjestu", napisao je Danilović na svom fejsbuk profilu.

On je dodao da su ovo izbori za lokalnu vlast i to moraju ostati.

"Besmislice o utvrđivanju državotvornog puta treba ignorisati. Đukanović nije sagovornik, on je kolektor opšte mržnje koji se samohrani. Pobijedićemo samo na priči o sigurnijem i normalnijem Nikšiću. Dakle, Đukanović je nebitan Nikšićanima jer su i oni njemu nebitni", napisao je Danilović

Bonus video: