Simović: Narednih dana odluka da li će Grbović biti nosilac liste DPS u Nikšiću

"U narednim danima detaljno ćemo prezentovati svoj novi izborni program, uvjereni da je i vrijeme potvrdilo ono što smo kazali u prethodnoj izbornoj kampanji. Naša poruka bila je da će biti domaćinski odnos prema građanima Nikšića, i bilo je domaćinski", rekao je Simović
0 komentar(a)
Milutin Simović, Foto: Mpr.gov.me
Milutin Simović, Foto: Mpr.gov.me
Ažurirano: 06.02.2017. 16:34h

Narednih dana Demokratska partija socijalista (DPS) će donijetu odluku da li će na lokalnim izborima u Nikšiću nastupiti samostalno i da li će predsjednik Opštine Veselin Grbović biti nosilac liste. To je tokom radne posjete Nikšiću kazao Milutin Simović, ističući da su ostvarili poruku koju su dali da će se domaćinski odnositi.

“I bilo je domaćinski. Sa punim samopouzdanjem i uvjerenjem očekujemo novi susret sa izbornom voljom građana, a takav optimizim zasnovan je na ostvarenom u prethodnom četvorogodišnjem periodu”, kazao je Simović.

Prema njegovim riječim ana tragu tih ostvarenja i veoma ambicioznih planova za naredni period očekuje pozitivan odnos građana Nikšića prema njihovoj novoj izbornoj ponudi, koja će Nikšićanima biti prezentovana narednih dana.

„Ono što smo obećali, uradili smo, a da li je bilo nekih elemenata da može još bolje, uvijek kažemo da jeste i to je, uglavnom, osnova našeg pristupa i za naredni četvorogodišnji period. Možemo i više, i bolje i tako će i biti“, zaključio je Simović.

Liberalna partija (LP) u Nikšiću, kako se navodi u saopštenju za javnost, počela je pregovore sa procrnogorskim i građanskim strankama sa kojima dijeli slična programska i temeljna načela političkog djelovanja.

Na čelu liberalne liste u Nikšiću biće Marija Mitrović, za koju su iz te partije kazali, da je “prepoznata mlada aktivistkinja, aktivna u promociji slobodnog društva i crnogorskog kulturno-istorijskog identiteta u Nikšiću“.

Nakon završetka započetih pregovora, ne precizirajući sa kojim su sve partijama razgovori u toku, rukovodstvo LP Nikšić predložiće konačnu odluku o načinu izlaska na lokalne izbore, koju će usvojiti najviši organi te partije.

Bonus video: