PzP: Ne pristajemo na DPS sektaške kadrove, na Krapoviću odgovornost

"Sva kadrovska rješenja koja su u bilo kakvim kombinacijama bila sa bivšom budvanskom vlašću za nas neprihvatljiva, pa ma od kog konstituenta vlasti dolazila. Ne pristajemo na sektaške DPS kadrove koji su ojadili Budvu, a koji se sad, kao uljezi, predstavljajući se kao „nezavisni stručnjaci“ žele uvući u vlast u Budvi"
29 komentar(a)
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Opština Budva, Foto: Vuk Lajović
Ažurirano: 06.02.2017. 12:16h

Pokret za promjene u Budvi još jednom upozorava predsjednika opštine Dragana Krapovića da nije dobio podršku građana Budve da jednu od najvažnijih funkcija u urbanistički potpuno devastiranoj opštini povjeri kadru Branimira Gvozdenovića, izvjesnom Davidoviću koji je bio jedan od ključnih ljudi za planska dokumenta u Ministarstvu održivog razvoja i turizma, navela je članica Pokreta za promjene Valentina Tadić.

"Prosto smo u šoku da su to ta „čista i nekompromitovana“ rešenja o kojima Demokrate stalno pričaju. Pošto je predsjednik Krapović insistira na ovom , po nama, katastrofalnom kadrovskom rješenju i preuzo je na sebe odgovornost za to, a on je taj koji imenuje sekretare sekretarijata, mi mu sad javno kažemo da sve što bude radio ovaj Govozdenovićev kadar i sve što iz njegovog sekretarijata bude išlo prem Skupštini opštine Budva mi nećemo podržati, jer je osnovano sumnjamo da je on izaslanik lobija koji je uništio Budvu. Većinu za njegove predloge ćete morati tražiti na drugoj strani, sad vam kažemo", rekla je Tadić.

Ona je navela da će se PZP u Budvi držati svojih programskih principa, te da neće biti trulih kompromisa sa njihove strane.

"Sva kadrovska rješenja koja su u bilo kakvim kombinacijama bila sa bivšom budvanskom vlašću za nas neprihvatljiva, pa ma od kog konstituenta vlasti dolazila. Ne pristajemo na sektaške DPS kadrove koji su ojadili Budvu, a koji se sad, kao uljezi, predstavljajući se kao „nezavisni stručnjaci“ žele uvući u vlast u Budvi. Osjećamo pipke te monstruozne DPS hobotnice koja ne odustaju lako od interesa koje ima namjeru da i dalje ostvaruje u Budvi. Takođe nećemo podržati očigledne primjere nepotizma, jer ne želimo da vladavinu par porodica u Budvi sad zamijene neke nove porodice. To nije ono što građani očekuju od nove vlasti niti ono kako Pokret za promjena vidi perspektivu Budve", navela je Tadić.

Za kraj, Tadić je naglasila da građani Budve ne smiju da plaćaju račune nastale iz korupcionaških aranžmana.

"Takođe ćemo tražiti da nam se dostave svi sporni sporazumi i ugovori koju je prethodna vlast u opštini Budva sklapala sa razno raznim interesnim firmama i pojedinicima, jer nećemo dozvoliti da naplata tih aranžmana dođe na adrese građana Budve. Vrijeme je da se odgovornost za učinjeno uputi na pravu adresu i da pojedinci snose krivičnu odgovornost", zaključila je Tadić.

Bonus video: