DF: Demokrate nastavile udbašku kampanju protiv Bulatovića

"Tako su se " čistunstvo, mladost, poštenje i crvene kravate" u jednom saopštenju pretvorile u mladalačke frustracije i traume generalnog sekretara Demokrata..."
97 pregleda 106 komentar(a)
Demokratski front, DF,  Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Demokratski front, DF, Nebojša Medojević, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 05.02.2017. 19:12h

Apeli upućeni Borisu Bogdanoviću, neformalnom predsjedniku Demokrata, da zaustavi svoju svađalačku kampanju sa čitavom opozicijom, ne samo da nisu urodili plodom, već su rezultirali novim salvama mržnje i primitivizmom koji će do kraja izbora u Nikšiću postati zaštitni znak ove stranke, saopšteno je iz Demokratskog fronta u odgovoru na saopštenje Demokratske Crne Gore.

Demokrate su ranije saopštile da od osnivanja te partije "Predrag Bulatović, lider Demokratskog fronta rukovodi najprljavijom tajnom kampanjom usmjerenom protiv mladih, novih i čistih ljudi koji izazivaju opšte simpatije u Crnoj Gori".

"Tako su se " čistunstvo, mladost, poštenje i crvene kravate" u jednom saopštenju pretvorile u mladalačke frustracije i traume generalnog sekretara Demokrata koji je svoje najbolje godine života proveo u plavom kontejneru SNP- a živeći za trenutak kad će vidjeti Predraga Bulatovića. Ovo je samo nastavak prljave kampanje koju je protiv Predraga Bulatovića vodila UDBA, a nastavile junoše iz Demokrata koristeći marketing metode sa Megatrenda kojeg je Bogdanović završio u svojoj 35. godini. Upravo je on 2012. Godine, dok je na čelu SNP- a bio Srđan Milić, predvodio akciju dijeljenja letaka protiv Predraga Bulatovića po Nikšiću i Podgorici hvaleći se kako je za jednu noć napunio deset hiljada poštanskih sandučadi, dobivši kao nagradu za taj poduhvat povećanje plate petnaest posto za mjesec oktobar. Tako da ovom prilikom želimo podsjetiti Demokrate da im organi partije vrve od bivših kadrova Predraga Bulatovića, koji su bespogovorno izvršavali svako njegove naređenje, i upitati ih da li su oni isti kao Predrag Bulatović ili su gori od njega. Takođe će morati da objasne crnogorskoj javnosti kako je tako "omraženi i sumnjivi" Predrag Bulatović zavrijedio da ga prijateljski pozove otac sadašnjeg gradonačelnika Budve i zamoli za pomoć u prevazilaženju krize u ovom gradu, koja je zahvaljujući i Predragu Bulatoviću uspješno riješena" Očigledno da svi u Demokratama nisu spremni da im svežu crvenu kravatu i presade mozak iz Megatrenda, jer ni po koju cijenu ne žele da pljunu na dio zajedničke prošlosti", navodi se u saopštenju DF.

DF navodi da "izmišljena teza o rastu rejtinga Demokrata nakon napada na DF i Predraga Bulatovića vratiće im se kao bumerang, jer je isto nedavno tvrdio i Darko Pajović, pa je od njegove partije ostala samo narandžasta kravata."

"DF Nikšić nema namjeru da se bavi prežvakanim udbaškim podmetačinima protiv Predraga Bulatovića, koje iz usta Demokrata zvuče još ogavnije i odurnije, ali ćemo zato podsjetiti javnost,da je upravo Boris Bogdanović zajedno sa Aleksom Bečićem sjeo za isti sto sa Milom Đukanovićem dok smo mi protestovali po podgoričkim ulicama i trgovima pozivajući ih da to ne rade. Zvuči gotovo degutantno slušajući sapunasta naklapanja o njihovoj borbi protiv Aca i Mila, jer čitava Crna Gora zna da braća Đukanović rade sve ne bi li satrli DF, čak i po cijenu naših likvidacija. Takođe želimo podsjetiti javnost da ovo nije prvi napad Demokrata na opoziciju, jer su prije nekoliko dana napali i Miodraga Lekića proglašavajući ga krivim što nema 25 godina, i što ne razumije njihovu vječitu mladost. A da njihov cinizam bude potpun, najbolji je dokaz navodno poštovanje odluka URE i SDP-a o samostalnom nastupu, dok na internim sastancima po Nikšiću puštaju specijalno urađene filmove o zgradama Žarka Rakčevića i stanovima i putnim nalozima Ranka Krivokapića. Sve ove napade na opoziciju u Nikšiću osmišljava Boris Bogdanović, inovator i propagator drugačijih političkih i životnih metoda i opredjeljenja, koji bi da i nas kao i svoje partijske kolege postavi u pozu vinkla, ne bi li lakše balansirao svoje neznanje. Moramo ga razočarati da nas neće postavljati u željene političke poze, i da ga tek očekuje argumentacija o neumoljivosti političkih i životnih činjenica koje će ga dodatno raskrinkati pred građanima Nikšića. Svaki napad na bilo kojeg člana i funkcionera DF- a više nećemo tolerisati, već ćemo našim jasnim stavovima dokazati superiornost beskompromisne politike koja jedino može pobijediti Mila Đukanovića. I na kraju, DF Nikšića upozorava Borisa Bogdanovića da će za sve političke posljedice koje se mogu desiti opoziciji zbog njegove primitivne i nevaspitane kampanje u našem gradu isključivo on snositi odgovornost, a to mu gradjani Nikšića i slobodne Crne Gore nikad neće oprostiti", zaključuje DF.

Bonus video: