PzP: Utkali smo veliki napor da se Budva oslobodi kandži organizovanog kriminala

"Nova vlast mora pokazatii jasan i radikalan zaokret u odnosu na prethodnike. I kao dio vlasti Pokret za promjene u Budvi če nastaviti da se bori za interese gradjana, bićemo njihov servis i osluškivati njihove potrebe i probleme"
142 pregleda 8 komentar(a)
PzP Budva, Foto: PzP
PzP Budva, Foto: PzP
Ažurirano: 05.02.2017. 18:23h

Nakon krize izazvane nestatutarnim ponašanjem predsjednika Opštinskog odbora Pokreta za promjene koji je rezultovao rasformiranjem tog odbora i isključenjem Stevana Džakovića iz partije, u Budvi je uspješno formiran Inicijativni odbor Pokreta za promjene u Budvi, saopšteno je iz te partije.

"U prisustvu velikog broja novih članova koji su u Pokretu za Promjene prepoznali partiju koja je u stanju istinski napraviti otklon od pogubnog , dugogodišnjeg pustošenja Opštine Budva od strane DPS ali isto tako i otklon od nekih kadrovskih rješenja pojedinih konstituenata nove Budvnske vlasti koji bi, smatramo samo predstavljali kontinuitet one politike koj smo poslali u opoziciju održan je prvi sastanak inicijativnog odbora", kazali su iz PzP-a.

Pokret za Promjene je "utkao veliki napor da se Budva oslobodi iz kandži organizovanog kriminala, nepotizma, koji su proteklih decenija Budvu doveli u ovakav položaj i dosledno će nastaviti borbu isključivo u interesu građana Budve i neće dozvoliti da nova vlast ponavlja greške prethodnika".

"Nova vlast mora pokazatii jasan i radikalan zaokret u odnosu na prethodnike. I kao dio vlasti Pokret za promjene u Budvi če nastaviti da se bori za interese gradjana, bićemo njihov servis i osluškivati njihove potrebe i probleme", kazali su iz PzP-a.

Na prvom sastanku Inicijativnog odbora je prisustvovao predsjednik partije Nebojša Medojević, koji se obratio novim članovima i uručio im članske karte.

Zahvalnost članovima za veliki trud i napor koji su uložili u poslednjoj izbornoj kampanji iznijela je Valentina Tadić koordinatorka Pokreta za Promjene za opštinu Budva i predsjednica novoformiranogInicijativnog odbora.

Bonus video: