DPS: Politikanti i manipulatori priželjkuju bankrot države

"To što oni hoće je potcjenjivanje Crne Gore i njenih građana, potcjenjivanje zdravog razuma
20 komentar(a)
Kongres DPS, Foto: Savo Prelević
Kongres DPS, Foto: Savo Prelević
Ažurirano: 02.02.2017. 17:49h

URA, PzP i SDP se oglašavaju samo kada treba iskoristiti situaciju da saopšte još jedan svoj kataklizmički scenario za Crnu Goru, kao što su to uradili juče povodom novih podataka o broju nezaposlenih u Crnoj Gori. Upravo u ovim partijama sjede oni koji sve čine da zaustave jedinu realnu perspektivu za novo zapošljavanje, a to su investiticije koje otvaraju nova i perspektivna radna mjesta, saopšteno je iz Demokratske partije socijalista (DPS).

Kako navode, i u DPS-u, kao i u svakoj partiji, ima i funkcionera koji su nezaposleni, kao i njihove djece i članova njihovih porodica.

"Svojim reagovanjem URA samo pokazuje da je njihov cilj bavljenja politikom isti kao što je bio cilj Ranka Krivokapića – da budu dio vlasti da bi se kao sekta ubacili na radna mjesta u državnim organima. Zajedno, i URA i SDP i PzP „pomažu“ Crnoj Gori tako što je blate svojim „eskpertskim“ procjenama da crnogorska ekonomija samo što nije bankrotirala. To je apsolutna nebuloza. Sa prosječnim rastom od 3,2 odsto u posljednjih 10 godina Crna Gora je najuspješnija ekonomija regiona i daleko iznad prosjeka Evropske unije i eurozone. Ne mogu se tako lako zaboraviti pokušaji Medojevića i njegovih političkih istomišljenika da rastjeraju sve strane investitore, pozivi da se ne ulaže u Crnu Goru, kao ni činjenica da je ovaj politički klovn sve koji su došli ovdje optužio da su korumpirani – od Berluskonija i šeika Mohameda, do političara poput Lajčaka, Tanoka, Lipke..."

Dodaje se da je njihov jedini cilj je da rastjeraju investitore i da zaustave razvoj države, ne bi li se u bankrotu ti politikanti i manipulatori dokopali vlasti.

"To što oni hoće je potcjenjivanje Crne Gore i njenih građana, potcjenjivanje zdravog razuma. Nikad više ta politika neće proći u Crnoj Gori, zalud im sve opstrukcije, svi domaći i strani sponzori i pomagači. Zaista se postavlja zdravorazumsko pitanje: može li iko normalan i za trenutak zamisliti da im takvi šarlatani i politički pokvarenjaci vode državu, da utiču na sudbinu crnogorskih građana i njihovih porodica", zaključuje se.

Bonus video: