SDP: Nijedna vlast u istoriji Crne Gore nije poharala svoj narod kao DPS

"Obogatiti se na nesreći građana bivše Jugoslavije koju ste sa vašim gazdom Miloševićem gurnuli u krvavi rat, i tako krvav novac selili put Rusije i na druge of šor destinacije, grijeh je za koji ćete morati odgovarati.I za tu ratnu, ali i za poratnu poharu ćete odgovarati, a ne ćemo vam dati da se kukavički krijete iza Crne Gore", kazali su u SDP-u
77 pregleda 28 komentar(a)
SDP, Foto: SDP
SDP, Foto: SDP
Ažurirano: 30.01.2017. 17:03h

DPS jeste stvorio istoriju Crne Gore bez presedana. Nijedna vlast, u 1000 godina crnogorske istorije, nije tako poharala svoj narod i prelila u džepove tajkuna, prijatelja i rođaka ogromno materijalno bogatstvo koje je stvorila Titova Crna Gora poslije rata, saopšteno je iz SDP-a.

SDP je reagovao na ranije saopštenje DPS u kojem su ih iz vladajuće partije prozvali da im je zajedno sa DF-om cilj destabilizacija Crne Gore.

"Svetozar Marović, vaš šef kriminalne grupe, upravo ispisuje prvo poglavlje vaše nove zajedničke istorije .To ne čudi, jer je on kao vaš ideolog uvijek bio ispred vas i trasirao vam put, a vi ga uvijek sigurnim korakom slijedili. Niđe nije otišao, a da vi nijeste otišli za njim - tako će biti i ovoga puta", navodi se u reagovanju.

Umjesto vrijeđanja u SDP-u su tražili od DPS- da daju odgovore građanima gdje su pare koje su devedesetih, po kazivanju Sergeja Šojgua iznijeli u Moskvu.

"Obogatiti se na nesreći građana bivše Jugoslavije koju ste sa vašim gazdom Miloševićem gurnuli u krvavi rat, i tako krvav novac selili put Rusije i na druge of šor destinacije, grijeh je za koji ćete morati odgovarati.I za tu ratnu, ali i za poratnu poharu ćete odgovarati, a ne ćemo vam dati da se kukavički krijete iza Crne Gore", kazali su u SDP-u.

"Već ste počeli sa Marovićem, i sigurnim korakom nastavićete i dalje.Kada pokušavate povezati SDP sa DF-om, koga ste zvali u Vladu, imate li tada subjektivni osjecaj da ste manje ukrali? Ipak razumijemo frustraciju, vas kao bivših Srba, što vas je na molbu da uđe sa vama u vlast, Nova srpska demokratija šutnula navodeći da ne želi da ima posla sa kriminalcima. Nije vam pomogao ni kanabe romanijskog četničkog vojvode, sa kojega je, kao u “dobra“ stara huškačka vremena, zavapio Đukanović", kazali su u SDP-u.

"Vaša jedina ideologija je novac, a vaša jedina politika je pohara. To znaju svi u Crnoj Gori, a mnogo veći problem vam je što to dobro znaju oni van Crne Gore. Zato ste s pravom u strahu", zaključili su u SDP-u.

Bonus video: