DPS: DF i SDP žele da destabilizuju Crnu Goru

"Ruku pod ruku sa svojim novim koalicionim partnerima iz DF-a, oglasio se i Ranko Krivokapić sa novim dokazima svoje „političke principijelnosti“ koja je trajala 18 godina"
28 komentar(a)
DPS, Foto: Dps
DPS, Foto: Dps
Ažurirano: 30.01.2017. 13:59h

Sudeći po reagovanju DF i SDP u „Vijestima“ na intervju predsjednika DPS Mila Đukanovića „Jutarnjem listu“, saopštenja im u posljednje vrijeme piše jedna ruka, ističu iz štaba Demokratske partije socijalista.

"Cilj im je svakako zajednički - destabilizacija Crne Gore, pod plaštom nasrtaja na Đukanovića. I jedni i drugi hronično pate od umišljaja veličine i značaja. Ne može se izreći veća glupost od tvrdnje da je bilo ko sa Balkana, koliko god moćan bio, mogao da finansira kampanju bilo kog predsjedničkog kandidata u Sjedinjenim Američkim Državama, kako je otkrio DF. Za takvu tezu je potrebno biti ili potpuno politički nepismen, ne znati apsolutno ništa o globalnim političkim kretanjima, ili biti politički zaglavljen u sopstvenom mulju, kako bi oni rekli. U Predsjedništvu DF-a očigledno sjede ljudi koji su sve to zajedno. Još čitav niz gluposti izrečenih u saopštenju DF-a koji se odnose na Demokratsku partiju socijalista i njenog predsjednika Mila Đukanovića ne može se tumačiti drugačije osim teškom kliničkom dijagnozom, ogromnim strahom pred konačni rasplet događaja oko pokušaja terorističkog napada 16. oktobra 2016. i posljednjom nadom da će im ruku spasa pružiti inostrani nalogodavci i finansijeri koji ih, sada je već očigledno, nakon neobavljenog posla polako puštaju niz vodu", kaže se u saopštenju DPS-a.

Nakon toga, DPS je prokomentarisao i SDP, kao i njihovog lidera Ranka Krivokapića

"Ruku pod ruku sa svojim novim koalicionim partnerima iz DF-a, oglasio se i Ranko Krivokapić sa novim dokazima svoje „političke principijelnosti“ koja je trajala 18 godina. Njemu i njegovoj propaloj partijici se ne može ništa posebno odgovoriti jer, ako je moguće nalupetati više od Predsjedništva DF-a, nalupetao je Krivokapić u svom reagovanju na intervju predsjednika Đukanovića hrvatskom „Jutarnjem listu“. Uglavnom na svoju političku štetu, no će i to kasno shvatiti, kao i uvijek do sada", navodi se u saopštenju.

Oni su zatim uporedili DF i SDP.

"Jedina razlika izmedju DF i SDP je što su ovi prvi politički pošteniji, jer se otvoreno bore protiv crnogorskih državnih interesa. SDP ima drugu ulogu. Oni rade to isto, samo prikriveno retoričkim zaklinjanjem u NATO, ili sličnom floskulom, besramno nasrćući na Đukanovića u koga su se do juče kleli. Krivokapić koji je kao papagaj ponavljao da je Milo stvarao istoriju, a on samo gledao, danas se sa još većim političkim žarom baca u noge novom šefu Mandiću, boreći se tako za Crnu Goru", zaključuje se u saopštenju DPS-a.

Bonus video: