Nezavisna odbornica prešla kod Abazovića

Ćeranić ističe da je URA, iako mlada partija, već pokazala suštinsku spremnost i odlučnost da sprovodi svoja programska načela
95 pregleda 0 komentar(a)
Nada Ćeranić, Foto: URA
Nada Ćeranić, Foto: URA
Ažurirano: 28.01.2017. 13:40h

Nezavisna odbornica Nada Ćeranić pristupila je Građanskom pokretu URA, i uz odbornika Ranka Vukovića činiće odbornički klub tog pokreta u Skupštini opštine Danilovgrad.

Ćeranić je u gradski parlament ušla kao predstavnica Pozitivne Crne Gore, a bila je i sekretar danilovgradskog odbora stranke Darka Pajovića. Pozitivnu je napustila nakon što je ta stranka podržala Vladu Mila Đukanovića prošlog januara.

“U pokretu URA sam, prije svega, prepoznala kvalitetne programske odrednice, koje u prvi plan stavljaju građanina, a ne bilo čije partikularne interese. URA se zalaže za demokratsku smjenu vlasti, kao preduslov stvaranja stabilnog društva bez diskriminacije, prevazilaženje ukorijenjenih podjela, kao i afirmisanje evropskih i evroatlantskih vrijednosti”, kazala je Ćeranić.

Ona je istakla da je pokret URA već “pokazao spremnost da sprovodi programska načela u stvaranju pravednijeg društva”. Iz danilovgradskog odbora pokreta URA istakli su da će, u narednih nekoliko sedmica, doći do novog širenja odbora.

Bonus video: