DF: Izbori u NK važniji od ličnog i partijskog interesa, pojedinačne sujete i netrpeljivosti

"Oni koji sebe smatraju odgovornim političarima, mladim liderima – nasljednicima "kompromitovanih i nečistih lidera", njihovih ranijih i sadašnjih stranaka, kako vole da istaknu, ili ličnostima dokazanim u građanstvu sa ogromnim iskustvom u bavljenju politikom i diplomatijom, nemaju pravo na takve riskantne poteze"
7 komentar(a)
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Jovan Vučurović, Foto: Nova srpska demokratija
Ažurirano: 27.01.2017. 11:40h

Pozivamo kolege iz opozicije da još jednom preispitaju odluku o samostalnom nastupu na izborima u Nikšiću, jer su ovi izbori važniji od bilo čijeg ličnog i partijskog interesa, pojedinačne sujete i netrpeljivosti, saopšteno je iz Demokratskog fronta (DF).

"Oni koji sebe smatraju odgovornim političarima, mladim liderima – nasljednicima "kompromitovanih i nečistih lidera", njihovih ranijih i sadašnjih stranaka, kako vole da istaknu, ili ličnostima dokazanim u građanstvu sa ogromnim iskustvom u bavljenju politikom i diplomatijom, nemaju pravo na takve riskantne poteze, naročito što nam iskustvo od 16. oktobra govori da će bukvalno svaki glas biti važan. Takođe, i to što niko od njih, za razliku od parlamentarnih izbora, ovoga puta nije vodio pregovore i sjedao za isti sto sa Milom Đukanovićem, daje nam veliku prednost koja uliva nadu građanima Nikšića da u opoziciji nema trulih dasaka već da ćemo nakon izbora formirati ozbiljnu i odgovornu vlast", navodi se u saopštenju DF koje potpisuje Jovan Vučurović, poslanik DF.

On je dodao da ideja DF-a o bojkotu parlamenta, koju su prihvatile i druge opozicione stranke, je napravila dobre temelje za opozicionu saradnju jer je naprosto onemogućila bilo kakvu vrstu sjedjenja na dvije stolice.

"Oči opozicionih glasača su uprte u sve nas i oni očekuju da Nikšić bude oslobođen, a naročito Nikšićani izražavaju veliku nadu da će se pobjedom opozicije njihov grad spasiti od daljeg propadanja", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: